windows sürüm düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
herkese slm windows sürüm düşürmek istiyorum 21h1 deyim şuanda 1909 sürüme geçmek istiyorum pc sıfırla yaptım sürüm yine aynı kaldı windows old klosorude boş şuanda nasıl geçebilirim yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• resim_2021-11-09_192001.png
    resim_2021-11-09_192001.png
    59.7 KB · Görüntüleme: 48
Çözüm
Eğer önceden başka sürüme sahipsen ve bilgisayarda ayarlardan güncellediysen format atmadan geri dönebilirsin aksi taktirde sıfırdan istediğin sürüme sahip iso dosyasını bulup formatlaman gerekecek.
SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostlarım windows win10dan w8.1 geçsem tekrar w10 indirsem sürüm eski olurmu daha önce format atmadığım için bilmiyorum olurmu olmazmı sürüm için yapıyorum bu arada

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Windows Update üzerinden (Formatsız) Windows sürümü yükseltilmiş olan sürümü düşürme işlemi mümkün.
Ayarlar > Sistem > Kurtarma > Geri dön butonu basılarak sürümü düşürme işlemi başlayabilirsin.
Geri dön butonu kayboldu ise 1 ay geçti, artık sürümü düşürmezsiniz. Format atman gerekiyor.
Bu işlemi yaparken, kalıntı bırakıyormu? Format gibi tertemiz kurulum yapıyormu?
Hep merak etmisimdir, mahzur görün.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Eğer önceden başka sürüme sahipsen ve bilgisayarda ayarlardan güncellediysen format atmadan geri dönebilirsin aksi taktirde sıfırdan istediğin sürüme sahip iso dosyasını bulup formatlaman gerekecek.

Çözüm
Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
herkese slm windows sürüm düşürmek istiyorum 21h1 deyim şuanda 1909 sürüme geçmek istiyorum pc sıfırla yaptım sürüm yine aynı kaldı windows old klosorude boş şuanda nasıl geçebilirim yardımcı olurmusunuz
kanka önceki sürümün windows 7 falansa ayarlardan yapabiliyorsun diye biliyorum fakat su siteye bak

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...