windows yöneticiniz tarafından yönetiliyor sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
teşekkür ederim dostum
Post automatically merged:

hiç bir şekilde çözülmüyor pc resetleyip içindeki uygulamaları kurtarma şansım var mı
hayır dostum, sen virüsün anasını yemişsin

format atmaktan başka seçeneklerin var ama çok uğraştırıcı ve yapıcağın hamleler pc yi bitirebilir o yüzden hayatımda ilk defa birine format atmasını söylüyorum

format at

iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Windows kullanıcı hesabını yönetici olarak açtınız mı?
hayır açmadım

hayır dostum, sen virüsün anasını yemişsin

format atmaktan başka seçeneklerin var ama çok uğraştırıcı ve yapıcağın hamleler pc yi bitirebilir o yüzden hayatımda ilk defa birine format atmasını söylüyorum

format at

iyi forumlar
başka ne seçeneği var söylersen sevinirim formatta silinme me ş şansı var mı pc deki uyg. ların

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hayır açmadım

başka ne seçeneği var söylersen sevinirim formatta silinme me ş şansı var mı pc deki uyg. ların
adı üstünde, format pc deki herşey silinecek başka türlü kurtuluşun yok

o dediğim yol çok karmaşık olabilir ve yanlış yazıcağın kod argument vs bitirebilir pc yi
eminmisin?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Şimdi şöyleki kullandığınız 3.parti bir yazılım yöneticiliği üstüne almış nasıl geri alındığı hakkında tam net bir bilgi sahibi değilim lakin format atmak kalıntılarıyla birlikte sizi çözüme götürecektir. Bilmediğiniz güvenli olmayan memoryhacker harici 3.parti yazılımları kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şimdi şöyleki kullandığınız 3.parti bir yazılım yöneticiliği üstüne almış nasıl geri alındığı hakkında tam net bir bilgi sahibi değilim lakin format atmak kalıntılarıyla birlikte sizi çözüme götürecektir. Bilmediğiniz güvenli olmayan memoryhacker harici 3.parti yazılımları kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.
teşekkür ederim peki uygulamalar gitmeden nasıl format atabilirim

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
teşekkür ederim peki uygulamalar gitmeden nasıl format atabilirim
win 10 kullanıyorsan

Öncelikle Başlat>Ayarlar yolunu takip ederek Ayarlar menüsünü açın. Listede yer alan Güncelleştirme ve güvenlik seçeneğine tıklayın.

güncelleştirme ve güvenlik

Açılan menüdeki Kurtarma seçeneğine tıklayın.

kurtarma

Bu bilgisayarı sıfırla
sekmesinin altında bulunan Başlayın butonuna tıklayarak sıfırlama aracını başlatın.

sıfırla

Burada karşınıza iki seçenek çıkacaktır. Dosyalarımı sakla seçeneği, kişisel verilerinizi saklayıp sisteminizi sıfırlayacaktır. Her şeyi kaldır seçeneği ise, sisteminizdeki bütün kişisel verileri ve uygulamaları silecektir.

Dosyalarımı sakla seçeneğine tıklayarak sıfırlama işlemini başlatın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. Bu işlem biraz uzun sürebilir. İşlem tamamlandığında elinizde tazelenmiş bir işletim sistemi olacak, ancak kişisel verileriniz de bıraktığınız yerde kalacaktır.

kaynak :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
win 10 kullanıyorsan

Öncelikle Başlat>Ayarlar yolunu takip ederek Ayarlar menüsünü açın. Listede yer alan Güncelleştirme ve güvenlik seçeneğine tıklayın.

güncelleştirme ve güvenlik

Açılan menüdeki Kurtarma seçeneğine tıklayın.

kurtarma

Bu bilgisayarı sıfırla
sekmesinin altında bulunan Başlayın butonuna tıklayarak sıfırlama aracını başlatın.

sıfırla

Burada karşınıza iki seçenek çıkacaktır. Dosyalarımı sakla seçeneği, kişisel verilerinizi saklayıp sisteminizi sıfırlayacaktır. Her şeyi kaldır seçeneği ise, sisteminizdeki bütün kişisel verileri ve uygulamaları silecektir.

Dosyalarımı sakla seçeneğine tıklayarak sıfırlama işlemini başlatın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. Bu işlem biraz uzun sürebilir. İşlem tamamlandığında elinizde tazelenmiş bir işletim sistemi olacak, ancak kişisel verileriniz de bıraktığınız yerde kalacaktır.

kaynak :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.
dostum benim için çok uğraştın çok teşekkür ederim ;)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar

Eğer halihazırda antimalware (Malwarebytes vb.) bilgisayarınızda mevcutsa güvenli modda internet bağlantısı olmadan tarama gerçekleştirin. Bulunan tehditleri karantinaya kaldırdıktan sonra güvenli moddan çıkın ve internet bağlantınızı açıp Kaspersky/Bitdefender/Norton/Panda vb. kaliteli antivirüsleri indirip tam tarama gerçekleştirin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Admin hesabında olum olmadığına emin ol

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Admin hesabında olum olmadığına emin ol
admin hesabında değilim

Selamlar

Eğer halihazırda antimalware (Malwarebytes vb.) bilgisayarınızda mevcutsa güvenli modda internet bağlantısı olmadan tarama gerçekleştirin. Bulunan tehditleri karantinaya kaldırdıktan sonra güvenli moddan çıkın ve internet bağlantınızı açıp Kaspersky/Bitdefender/Norton/Panda vb. kaliteli antivirüsleri indirip tam tarama gerçekleştirin.
denedim birader işe yaramadı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
admin hesabında değilim

denedim birader işe yaramadı
Arama kısmına CMD yazıp sağ tıklayın CMD’ye ve yönetici olarak çalıştır diyin sonra oraya net user yazın ve kendi hesabınızı bulup şu komutu yazın
net user “kullanıcıadınıyazburaya” /active:yes
onu yazdıktan sonra
net localgroup administrators “kullanıcıadınıyaz” /add

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arama kısmına CMD yazıp sağ tıklayın CMD’ye ve yönetici olarak çalıştır diyin sonra oraya net user yazın ve kendi hesabınızı bulup şu komutu yazın
net user “kullanıcıadınıyazburaya” /active:yes
onu yazdıktan sonra
net localgroup administrators “kullanıcıadınıyaz” /add
bunu da yaptım bileşenlerle ilgili hata verdi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
grup üyeliği güncelleştirilemedi hatası veriyor yapamıyorum admin hesabı var kaldırmam lazım herhalde onu
aynen öyle yapman lazım birden fazla kullanıcı var bilgisayarında ve yönetici farklı bir kullancı ya o kullanıcı hesabına geç yada o hesabı silip şu anki hesabını yönetici yap :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Son zamanlarda indirdiğin bir programı çalıştırmışsın o da yönetici izinlerini üzerine almış, virüsler genelde bu şekilde davranır ki bilgisayarında senden daha fazla yetkili olabilsin.. Temiz bir windows kurulumu ile birlikte parolalarını da değiştirmeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...