kapattığım halde 80 90 tflerde daha düşük alıyorum normalde en kötü 120-140 alıyorumpress F7
DRAW leri kendine göre dizayn ederek başlayabilirsin.
kapattığım halde 80 90 tflerde daha düşük alıyorum normalde en kötü 120-140 alıyorum
scripti pc me enejkte ettikten sonra böyle olması normal değil dostum hiç bir script bu kadar fps düşürmez enjekte ettikten sonra takılmalar falan oluyor oyunlardapc temizleme vakti gelmiş olabilir.2 türlüde
yani 1 kere enjekte ettim ondan önce sıkıntı yoktupc temizleme vakti gelmiş olabilir.2 türlüde
scripti pc me enejkte ettikten sonra böyle olması normal değil dostum hiç bir script bu kadar fps düşürmez enjekte ettikten sonra takılmalar falan oluyor oyunlarda
Post automatically merged:
yani 1 kere enjekte ettim ondan önce sıkıntı yoktupc yede bebek gibi bakıyorum bu arada ve daha 1 hafta önce format attım.
çizgilerdraw ne demek ?
teşşekürlerçizgiler
yukarda da yazdım ama anlamadın knka galiba kapalıf7 bas oyna knk ama sarmıyo adamların flashlarını falan görmezsin
sen scripti kullandın heralde rankedde ne kadar kasabilirim urgotla?f7 bas oyna knk ama sarmıyo adamların flashlarını falan görmezsin
normalde kaç alıyordun ?ben öyle bir sorun yaşamadım pc 10 yıllık i3 işlemci en düşükte oynuyorum her şeyi.ortalama 70-80 fps alıyorum.En düşük fightlarda 40 50 görüyorum.Oyunumu fazla etkilemiyor alıştım
fps artışı istiyorsan ekran kartının ayarlarından her şeyi performans moduna alabilirsin
hayırarka planda başka birşey çalışıyomu
o nasıl olucak bi anlatsana kısa bir şekildePC Msconfig Gir İşlemci 2 inciyi seç FPS artışı yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?