Çözüldü Windsharp FPS düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir script bu kadar FPS düşürebilir mi CPU da her şey kapalıyken %15 - %20 çalışıyor nasıl düzeltebilirim :D ve neden üye+ olmuş merak ettim bir açıklama yaptılar mı xD (CPU her şey kapalıyken %1 - %5 arası gidip geliyor scripti enjete ettim %15-%20'lere çıktı :) )

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pc temizleme vakti gelmiş olabilir.2 türlüde
scripti pc me enejkte ettikten sonra böyle olması normal değil dostum hiç bir script bu kadar fps düşürmez enjekte ettikten sonra takılmalar falan oluyor oyunlarda
Post automatically merged:

pc temizleme vakti gelmiş olabilir.2 türlüde
yani 1 kere enjekte ettim ondan önce sıkıntı yoktu :D pc yede bebek gibi bakıyorum bu arada ve daha 1 hafta önce format attım.

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
scripti pc me enejkte ettikten sonra böyle olması normal değil dostum hiç bir script bu kadar fps düşürmez enjekte ettikten sonra takılmalar falan oluyor oyunlarda

yani 1 kere enjekte ettim ondan önce sıkıntı yoktu :D pc yede bebek gibi bakıyorum bu arada ve daha 1 hafta önce format attım.

ben öyle bir sorun yaşamadım pc 10 yıllık i3 işlemci en düşükte oynuyorum her şeyi.ortalama 70-80 fps alıyorum.En düşük fightlarda 40 50 görüyorum.Oyunumu fazla etkilemiyor alıştım :)

fps artışı istiyorsan ekran kartının ayarlarından her şeyi performans moduna alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
f7 bas oyna knk ama sarmıyo adamların flashlarını falan görmezsin
yukarda da yazdım ama anlamadın knka galiba kapalı :D bu scripti enjekte ettikten sonra pc takılmalar oluyor ve üye+ yaptılar açıklama yapıldı mı neden üye+ olduğu hakkında

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben öyle bir sorun yaşamadım pc 10 yıllık i3 işlemci en düşükte oynuyorum her şeyi.ortalama 70-80 fps alıyorum.En düşük fightlarda 40 50 görüyorum.Oyunumu fazla etkilemiyor alıştım :)

fps artışı istiyorsan ekran kartının ayarlarından her şeyi performans moduna alabilirsin
normalde kaç alıyordun ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
drawingi kapatmak çözüm değil pek değişen bir şey olmuyor üstelik drawing kapalıyken rangei bilemiyorsun haliyle oynamak bir tık zorlaşıyor

Üye
5 HİZMET YILI
aga pc temizleme vakti gelmiş senin

scrşpt ile alakalı olduğunu düşünmüyorum

ama tabi daha denemedim bilmiyorum o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...