Çözüldü Windsharp ile Tristana ya da Miss Fortune oynasam belli eder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, acaba Tristana veya Miss Fortune ile oynasam script ile evade kapalı olarak belli eder mi sizce?

Çözüm
Yani bu konuda şöyle diyeyim dostum bir kere aktif etmen yeterli o hesap her türlü er ya da geç askıya alınıyor sezon ortası ya da sezon sonu derin incelemeler sonucunda senin oyunlarındaki fare hakimiyetin tikin bile kontröl ediliyor yani demem o ki bunu şahıslar fark etmese bile sistem er ya da geç fark edip direk müdahale ediyor kapat kapatma kullan ya da kullanma farkeden bir şey yok.
Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yani bu konuda şöyle diyeyim dostum bir kere aktif etmen yeterli o hesap her türlü er ya da geç askıya alınıyor sezon ortası ya da sezon sonu derin incelemeler sonucunda senin oyunlarındaki fare hakimiyetin tikin bile kontröl ediliyor yani demem o ki bunu şahıslar fark etmese bile sistem er ya da geç fark edip direk müdahale ediyor kapat kapatma kullan ya da kullanma farkeden bir şey yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Hocam hesap elbet askıya alınıyor belli edip etmemen önemli değil.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yani Bu Konuda Şöyle Diyim Dostum Bir Kere Aktif Etmen Yeterli O Hesap Her Türlü Er Yada Geç Askıya Alınıyor Sezon Ortası Yada Sezon Sonu Derin İncelemeler Sonucunda Senin Oyunlarındaki Maus Hakimiyetin Tikin Bile Kontröl Ediliyor Yani Demem O Ki Bunu Şahıslar Farketmese Bile Sistem Er Yada Geç Farkedip Direk Müdahale Ediyor Kapat Kapatma Kullan Yada Kullanma Farkeden Bişey Yok
1 2 ay dayansa yeter bro

Hocam hesap elbet askıya alınıyor belli edip etmemen önemli değil.
1 2 ay dayansa yeter be

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İstersen hileyi injecte et oyunu kendin oyna sağ tıkla yinede ban yersin.Hile şuan detected her türlü ban yersin dostum.

Majester
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
this is not the answer he asks you all answer next to them they just ask you if he has to play tristana or mf with the script, so I will really answer you,

play tristana to go up she is very strong with the script and it does a lot of damage at the start of the game

Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İstersen hileyi injecte et oyunu kendin oyna sağ tıkla yinede ban yersin.Hile şuan detected her türlü ban yersin dostum.
Kanka hilenin detected olduğu falan yok! Riot anti-cheat güncellendi ve yenilendi, gelişti anlayacağın. Yeter arkadaş ne anlamaz insanlarsınız! Milyon tane konu açtık şu konu ile ilgili, gına geldi...

30 gün ban yemeyen falan şansa mı oluyor
Kardeşim her türlü banı tadacaksın, o kesin. Ama şöyle söyleyeyim; rapor yemen bu durumu hızlandıracaktır. 3 hafta da ban yemeyen gördüm, 1 günde yiyen de gördüm. Zoom ve skin hack hiçbir şekilde önermem, Evade'i tamamen kapatınca scriptin bir anlamı kalmıyor zaten. Sadece kite kombo yapacaksan git kitebot al. Ayarları kıs biraz, legit yap. İyi oyunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...