kanka script var, adamların hileleri aylardır banlatmıyor 2.5 saatlik deneme sürümü veriyolar test edebiliyosun, yapan yapıyor işte keske burdakilerde ud olsakanka olmaz köklüce bir değişime gitmesi lazım ilk olarak her ne kadar açık kaynak kodlu yapmasalar da Sırf türkiye'den değil Dünya genelinden siteye trafik var bu da şu demek iyi kötü sadece TR Server'ı değil tüm server ve insanlar bu siteyi kullanıyor bu siteden hile indiriyor ve hit kasmak adına veya daha üzücü boş yorumcuları durdurmak adına ne yazık ki Üye olmanın yeterli olduğu bir sistem getirdiler erişim için dolayısıyla gelen geçen herkes kullanabiliyor oldu herhangi bir Riot anticheat elemanının dosyaya ulaşmış olması içten bile değil kaldı ki Enject ettikleri çekirdek ve enjektör detect zaten eski bir çekirdeği yeniden derleyip adam edip paylaştılar sıfırdan yazmadılar (şayet yazdılarsa da riot çok seri fixlemiş olacak ki bu da yine her önüne gelen kullanabildiği için (durumdan şikayetçi değilim paylaşmak güzeldir )) kısacası baştan o enjekte edilen SCRİPT'in yürütülmesini sağlayan Core programın yeniden yazılması enjekte etme yönteminin ve programının değişmesi gerekiyor öyle basit değil çünkü rapora göre ya da şüpheli bir enjectore ya da dll ismini yakalayıp ban atmıyor direkt yöntemi kullanılan scripti kendi yapmış gibi biliyor rito o yüzden Detect durumda ama Ban dalgası olmadıkça şansa da bağlı biraz 1 ay hatta rekorum 42 gün ama 2 ay 3 ay oynadım diyenler var dayanıyorsun bayağı. umarım merakını gidermişimdir kanka Çok uğraştırıcı bir iş kaldı ki anticiheat ekibi boru değil rito'nun en iyiyim diyen t0ir veya L# external biile ban yediriyor ki L#External adı üzerinde external yani oyuna dahi inject olmadan dışarıdan çalışan bir yöntem kullanıyor. (L#'ın referans kodlu dönemini özlüyorum aslında iyiydi o zamanlar (joduskanınki ama)hem kata tam scriptlik heroydu o zamanlar hem kalista nerf üstü nerf yerken soslu nerf almamıştı falan mainliyordum kite sistemiyle L#'da ) neyse iyi forumlar
kim yapıyor oğlum kime göre banlatmıyor ne kreklerinde ne orjinal 2 dağıtıcısında temiz sürüm var ikisinin de satıcısı ban yedirtiyor diye basbas bağırıyor piyasa undetect script yokkanka bir script var, adamların hileleri aylardır banlatmıyor 2.5 saatlik deneme sürümü veriyolar test edebiliyosun, yapan yapıyor işte keske burdakilerde ud olsa
3 ay boyunca paralı sürümünü kullanıp ban yemediğim script var (3 aylık sürüm geçen hafta bitti, dün ise 2.5 saatlik deneme sürümünü kullandım ban yok) piyasayı bilmeden konuşma boş yapıyosunkim yapıyor oğlum kime göre banlatmıyor ne kreklerinde ne orjinal 2 dağıtıcısında temiz sürüm var ikisinin de satıcısı ban yedirtiyor diye basbas bağırıyor piyasa undetect script yok
kim yapıyor oğlum kime göre banlatmıyor ne kreklerinde ne orjinal 2 dağıtıcısında temiz sürüm var ikisinin de satıcısı ban yedirtiyor diye basbas bağırıyor piyasa undetect script yok
€litepvpers'de 8 yıllık üyeyim ve piyasayı bilmeden yorum yapıyorsun diyorsun kaldı ki google tarafından indexlenmeye alınmayan 14 farklı trade forum ve sitesine daha üyeyim yine de sen diyorsun ki kanka "ağır boş piyasayı bilmeden yorum yapıyorsun " türkçen yerlerde eğer piyasa ve banwave bilgin de bu cümlendeki türkçen gibiyse zaten bu tartışmaya girmek istemiyorum seninle sürüsüyle dediğin detect ve undetect zaten aktif olarak çalışan 9 sc var windsharpı da koy 10 bunlar da birbirinden toparlama ha diyorsan LViewerPython'dan çekirdeği düzenledim kendime göre yazdım 1 tek ben kullanıyorum o yüzden undetect tamam özür dilerim ama öbür türlü çok boş yapıyorsun aç şimdi 0 hesap kas 30'a kanka nicki de yorumlara bırak ben dahil herkes görsün scriptle 30'a kadar safe kasabildiğini... (istiyorsan BOTLARLA VS AT istersen paso ARAM GİR umrumda değil bana o aylarca'yı kanıtla kanıtla kankacım) madem ben boş yapıyorum sen bu işin erbabasın senden ricam bu kanıtla. nicki yanıt olarak yazarsınböyle kendine bir şey biliyormuş gibi güvenen ama boş laftan ibaret insanlara aşırı kıl oluyorum tam böyle scriptkiddie tam böyle bir lamer havası var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?