WindSharp Kullanım Ve Ban Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
senin aksine bana sana hakaret etmeden basitçe anlatıcam

yönlendirme ve escape yapılarak (bak yeniden derlenerek değil)CR@CKLENEN hile'nin enject yönteminin değiştirildiğini söylüyorsun çelişki gözüne çarpıyor mu bilmem ama kendimi yormicam seviyen belli bilgin belli inadın zaten ortada he haklısın diyip geçicem
yönlendirme ve escape yapılarak?? Dostum adamların ellerinde source kodları var sen neyden bahsediyosun?

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
senin aksine bana sana hakaret etmeden basitçe anlatıcam

yönlendirme ve escape yapılarak (bak yeniden derlenerek değil)CR@CKLENEN hile'nin enject yönteminin değiştirildiğini söylüyorsun çelişki gözüne çarpıyor mu bilmem ama kendimi yormicam seviyen belli bilgin belli inadın zaten ortada he haklısın diyip geçicem

Hala bu boş muhabbetini neden sürdürdüğünü anlayamadım. Kimsenin yalan söyleyecek hali yok ban yenmiyorsa yenmiyor işte kardeşim bunu niye kabullenemiyosun?

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
benim arkadaşıma kalıcı atmiş

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kim yapıyor oğlum kime göre banlatmıyor ne kreklerinde ne orjinal 2 dağıtıcısında temiz sürüm var ikisinin de satıcısı ban yedirtiyor diye basbas bağırıyor piyasa undetect script yok
s8den beri kullandığım bir adet var kanka und. kek. Sağlam ama pahalı aylık 90 küsür $

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence kullanmayın ban yersiniz

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Böyle bir durum olsa sence bunu çoktan paylaşılmış olurdu diye düşünüyorum ama denemek lazım uğraşacak bir kişi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...