21 Haz 2021 #1 AckuK Seçkin Üye Katılım 29 Eyl 2020 Mesajlar 448 Çözümler 2 Tepki puanı 111 Ödüller 6 5 HİZMET YILI Arkadaşlar windsharp kullanıyorum fakat ban yiyecegimi biliyorum.Tüm hesaplardanmı ban yerim yoksa sadece o hesaptanmı? Bide windsharp hazır config varmı ? varsa nerden bulabilirim ?
Arkadaşlar windsharp kullanıyorum fakat ban yiyecegimi biliyorum.Tüm hesaplardanmı ban yerim yoksa sadece o hesaptanmı? Bide windsharp hazır config varmı ? varsa nerden bulabilirim ?
Çözüm I I InbredGuy 21 Haz 2021 AckuK' Alıntı: yani sadece yan hesabım yiyecek öylemi ? Post automatically merged: 21 Haz 2021 birde kanka onaylı üye nasıl olurum Genişletmek için tıklayın ... sadece kullandığın hesabın ban yer önlem almak istiyorsan logları temizleyebilirsin : https://memoryhackers.org/konular/windsharp-ban-suresi-uzatma.205079/ onaylı üye olmak için 50 mesaj yazmanız gerekiyor spam ve gereksiz yorumlarınız silinir.
AckuK' Alıntı: yani sadece yan hesabım yiyecek öylemi ? Post automatically merged: 21 Haz 2021 birde kanka onaylı üye nasıl olurum Genişletmek için tıklayın ... sadece kullandığın hesabın ban yer önlem almak istiyorsan logları temizleyebilirsin : https://memoryhackers.org/konular/windsharp-ban-suresi-uzatma.205079/ onaylı üye olmak için 50 mesaj yazmanız gerekiyor spam ve gereksiz yorumlarınız silinir.
21 Haz 2021 #2 ewqewqdsadsavk E Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2018 Mesajlar 58 Tepki puanı 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI windsharp config i aratıp bulabilirsin sitede ben yan çarda kullanmıştım ve sadece o yedi ama ne olur bilmem Oyla 0 Olumsuz oyla
windsharp config i aratıp bulabilirsin sitede ben yan çarda kullanmıştım ve sadece o yedi ama ne olur bilmem
21 Haz 2021 Konuyu başlatan #3 AckuK Seçkin Üye Katılım 29 Eyl 2020 Mesajlar 448 Çözümler 2 Tepki puanı 111 Ödüller 6 5 HİZMET YILI yani sadece yan hesabım yiyecek öylemi ? Post automatically merged: 21 Haz 2021 birde kanka onaylı üye nasıl olurum Oyla 0 Olumsuz oyla
yani sadece yan hesabım yiyecek öylemi ? Post automatically merged: 21 Haz 2021 birde kanka onaylı üye nasıl olurum
21 Haz 2021 #4 InbredGuy I BBC Owner Ultra Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 1,586 Çözümler 39 Tepki puanı 180 Ödüller 5 6 HİZMET YILI AckuK' Alıntı: yani sadece yan hesabım yiyecek öylemi ? Post automatically merged: 21 Haz 2021 birde kanka onaylı üye nasıl olurum Genişletmek için tıklayın ... sadece kullandığın hesabın ban yer önlem almak istiyorsan logları temizleyebilirsin : https://memoryhackers.org/konular/windsharp-ban-suresi-uzatma.205079/ onaylı üye olmak için 50 mesaj yazmanız gerekiyor spam ve gereksiz yorumlarınız silinir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
AckuK' Alıntı: yani sadece yan hesabım yiyecek öylemi ? Post automatically merged: 21 Haz 2021 birde kanka onaylı üye nasıl olurum Genişletmek için tıklayın ... sadece kullandığın hesabın ban yer önlem almak istiyorsan logları temizleyebilirsin : https://memoryhackers.org/konular/windsharp-ban-suresi-uzatma.205079/ onaylı üye olmak için 50 mesaj yazmanız gerekiyor spam ve gereksiz yorumlarınız silinir.
21 Haz 2021 Yasaklandı #5 Laulie L Yaşayan efsane Banlı Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 1,360 Çözümler 37 Tepki puanı 402 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Sadece kullandığınız hesabınız yer, ayrıca onaylı üye olmak için konulara spam olmayacak şekilde, doğru ve konu ile alakalı mesaj yazmanız gerekiyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Sadece kullandığınız hesabınız yer, ayrıca onaylı üye olmak için konulara spam olmayacak şekilde, doğru ve konu ile alakalı mesaj yazmanız gerekiyor.
21 Haz 2021 Konuyu başlatan #6 AckuK Seçkin Üye Katılım 29 Eyl 2020 Mesajlar 448 Çözümler 2 Tepki puanı 111 Ödüller 6 5 HİZMET YILI Birdaha yazmam teşekkür ederim. Post automatically merged: 21 Haz 2021 son olarak birde kaç gün yerim sınırsızmı yoksa 14 günmü Oyla 0 Olumsuz oyla
Birdaha yazmam teşekkür ederim. Post automatically merged: 21 Haz 2021 son olarak birde kaç gün yerim sınırsızmı yoksa 14 günmü
21 Haz 2021 #7 InbredGuy I BBC Owner Ultra Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 1,586 Çözümler 39 Tepki puanı 180 Ödüller 5 6 HİZMET YILI AckuK' Alıntı: Birdaha yazmam teşekkür ederim. Post automatically merged: 21 Haz 2021 son olarak birde kaç gün yerim sınırsızmı yoksa 14 günmü Genişletmek için tıklayın ... hile kullanımı sınırsız ban sebebi geri de açılmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
AckuK' Alıntı: Birdaha yazmam teşekkür ederim. Post automatically merged: 21 Haz 2021 son olarak birde kaç gün yerim sınırsızmı yoksa 14 günmü Genişletmek için tıklayın ... hile kullanımı sınırsız ban sebebi geri de açılmıyor