Windsharp ile oyun açıldığında oyundan atıyor tekrar bağlanıyorsan gene atıyor atmayana kadar 3 4 kere hile açma ritüellerini gerçekleştirip oyuna giriyorum Dk 4 5 olmuş oluyor hep geç başlıyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Çercevesiz moda oyunu al hocam. Loaderi istemci açıkken başlat ama siteden yükleye basmak için oyunun başlamasını bekle yani sihirdar vadisine hoşgeldiniz diyor ya anonstaWindsharp ile oyun açıldığında oyundan atıyor tekrar bağlanıyorsan gene atıyor atmayana kadar 3 4 kere hile açma ritüellerini gerçekleştirip oyuna giriyorum Dk 4 5 olmuş oluyor hep geç başlıyorum.
Çercevesiz moda oyunu al hocam. Loaderi istemci açıkken başlat ama siteden yükleye basmak için oyunun başlamasını bekle yani sihirdar vadisine hoşgeldiniz diyor ya anonstaWindsharp ile oyun açıldığında oyundan atıyor tekrar bağlanıyorsan gene atıyor atmayana kadar 3 4 kere hile açma ritüellerini gerçekleştirip oyuna giriyorum Dk 4 5 olmuş oluyor hep geç başlıyorum.
Teşekkür ederim o şekilde yaptıgımda sorun ortadan kalktı. bir sorum daha var cevaplarsan sevinirim. adam çalıya giriyor ya da haritanın görunmeyen yerıne geçtiğinde adamın kuklası orda uzun bi süre kalıyor onu nasıl düzeltebilirimÇercevesiz moda oyunu al hocam. Loaderi istemci açıkken başlat ama siteden yükleye basmak için oyunun başlamasını bekle yani sihirdar vadisine hoşgeldiniz diyor ya anonstaKarakterleri gördüğünde siteden yükleye bas ve hareket etme fare ile tıklama yapma hile düzgün injektlensin oyuna. Donma yapacak kısa süre biliyorsun o bitene kadar tıklama yapma. Bir de bu şekil dene bakalım sorunun çözülecek mi?
Onu bende bilmiyorum ama o dediğiniz f7 açıkken oluyor. Ben oyunlarda ayar yapmayacaksam hiç f7 açık şekilde kullanmıyorum. Rahatsız edici geliyorTeşekkür ederim o şekilde yaptıgımda sorun ortadan kalktı. bir sorum daha var cevaplarsan sevinirim. adam çalıya giriyor ya da haritanın görunmeyen yerıne geçtiğinde adamın kuklası orda uzun bi süre kalıyor onu nasıl düzeltebilirim