28 Mar 2021 #1 namedeger N Onaylı Üye Katılım 27 Haz 2018 Mesajlar 67 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 28 7 HİZMET YILI arkadaşlar şu oyundayken chat kısmına flash ready veya kaçta gelecegini yazıyor o çok belli ediyor araştırdım fakat bulamadım nerden kapatacagımı yardımcı olabilecek varmı
arkadaşlar şu oyundayken chat kısmına flash ready veya kaçta gelecegini yazıyor o çok belli ediyor araştırdım fakat bulamadım nerden kapatacagımı yardımcı olabilecek varmı
28 Mar 2021 #2 muratlmwt M Seçkin Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 343 Çözümler 1 Tepki puanı 30 Ödüller 7 Yaş 27 10 HİZMET YILI chud bölümünden kapatabilirsin hudu kapatırsan tıklayamayacağın için de yazmaz
28 Mar 2021 Konuyu başlatan #3 namedeger N Onaylı Üye Katılım 27 Haz 2018 Mesajlar 67 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 28 7 HİZMET YILI muratlmwt' Alıntı: chud bölümünden kapatabilirsin hudu kapatırsan tıklayamayacağın için de yazmaz Genişletmek için tıklayın ... deniyorum hemen bakayım sinir bozucu biraz çok belli ediyor script kullanıldıgın
muratlmwt' Alıntı: chud bölümünden kapatabilirsin hudu kapatırsan tıklayamayacağın için de yazmaz Genişletmek için tıklayın ... deniyorum hemen bakayım sinir bozucu biraz çok belli ediyor script kullanıldıgın
28 Mar 2021 #4 Elgoser Süper Üye Katılım 17 Haz 2020 Mesajlar 665 Çözümler 4 Tepki puanı 64 Ödüller 7 5 HİZMET YILI Chud un ayarlarını biraz kurcalarsan görebilirsin rage mod diye bir şey vardı sanırım onu kapatmalısın
Chud un ayarlarını biraz kurcalarsan görebilirsin rage mod diye bir şey vardı sanırım onu kapatmalısın
28 Mar 2021 #5 lolomylie09 Çağımızın Hastalığı Seçkin Üye Katılım 30 May 2019 Mesajlar 334 Çözümler 27 Tepki puanı 71 Ödüller 7 Yaş 23 7 HİZMET YILI Enable Old HUD'u kapatırsan sorunun çözülür.
28 Mar 2021 #6 muratlmwt M Seçkin Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 343 Çözümler 1 Tepki puanı 30 Ödüller 7 Yaş 27 10 HİZMET YILI namedeger' Alıntı: deniyorum hemen bakayım sinir bozucu biraz çok belli ediyor script kullanıldıgın Genişletmek için tıklayın ... aynen ama o özellikleri biraz karıştırırsan anlarsın zaten kullanımı gayet kolay yanlış bilmiyosam toir in cracklisi zaten en kullanışlı sc bu
namedeger' Alıntı: deniyorum hemen bakayım sinir bozucu biraz çok belli ediyor script kullanıldıgın Genişletmek için tıklayın ... aynen ama o özellikleri biraz karıştırırsan anlarsın zaten kullanımı gayet kolay yanlış bilmiyosam toir in cracklisi zaten en kullanışlı sc bu
28 Mar 2021 Moderatör #7 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI muratlmwt' Alıntı: aynen ama o özellikleri biraz karıştırırsan anlarsın zaten kullanımı gayet kolay yanlış bilmiyosam toir in cracklisi zaten en kullanışlı sc bu Genişletmek için tıklayın ... toir ***** değil kendi kodlamamız.
muratlmwt' Alıntı: aynen ama o özellikleri biraz karıştırırsan anlarsın zaten kullanımı gayet kolay yanlış bilmiyosam toir in cracklisi zaten en kullanışlı sc bu Genişletmek için tıklayın ... toir ***** değil kendi kodlamamız.