Windsharp özlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar aşşa yukarı 1 1.5 script kullanıyorum ilk başladığım zamanlar windsharp vardı gayet güzeldi şimdi lpreborn var iyi güzel hile ama update almıyor eskiside çok fazla özellik varken bunda yok şimdi soruma gelelim scripte ekstra bişey eklemek için uğraşıyor mu yetkililer yoksa sadece fix yemediği sürece sıkıntı yok paralı scriptle bir tutmuyorum ama paralılara bakınca her patch yama geliyor ve reklam olmasın ama t*** den bahsediyorum bilen bilir her yeni çıkan şampiyona anında script geliyor bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

bonus : bildiğiniz güzel bi config var mı
skill tutturma ayarı nerden ayarlarnııyor pritectinon ayarları galiba

(lütfen yorum kasmak için yazı yazmayın cidden deneyip onayladığını şeyler için yazın)
ekstra görüş bence yorum atmada da yazı yazma sınırı olmalı mesela seçkin üye hilesi olan bi konuya sadece seçkinler yazı yazabilmeli

Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
harbi daha iyiydi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk bulursanız bana da yazın öyle ayalar hala ayarları çok iyi bilmiyorum ingilizce olduğundan mesela urf spam ne oluyor sc yok diye kendimiz mi ayarlıyoruz

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar aşşa yukarı 1 1.5 script kullanıyorum ilk başladığım zamanlar windsharp vardı gayet güzeldi şimdi lpreborn var iyi güzel hile ama update almıyor eskiside çok fazla özellik varken bunda yok şimdi soruma gelelim scripte ekstra bişey eklemek için uğraşıyor mu yetkililer yoksa sadece fix yemediği sürece sıkıntı yok paralı scriptle bir tutmuyorum ama paralılara bakınca her patch yama geliyor ve reklam olmasın ama t*** den bahsediyorum bilen bilir her yeni çıkan şampiyona anında script geliyor bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

bonus : bildiğiniz güzel bi config var mı
skill tutturma ayarı nerden ayarlarnııyor pritectinon ayarları galiba

(lütfen yorum kasmak için yazı yazmayın cidden deneyip onayladığını şeyler için yazın)
ekstra görüş bence yorum atmada da yazı yazma sınırı olmalı mesela seçkin üye hilesi olan bi konuya sadece seçkinler yazı yazabilmeli
config olarak sana challenger config önerebilirim gayet güzel

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben windsharp ile mastera çıktığımı hatırlıyorum xerathtta kaçırdığı skill yoktu. fakat lpreborn öyle değil plat ligdekilerle eşdeğer oynuyor. xerath skill tutturamıyor. xerath örnek veriyorum çünkü en sabit script herosu

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Windsharp gerçekten güzeldi fakat çok hızlı detected oluyordu bu en iyisi bence

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lpreborn un da eksik kalır yanı yok bence

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çok iyiydi harbi win veriyordu ama scriptim diye bağırıyordu :D

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bonus : bildiğiniz güzel bi config var mı : Challanger Cfg KogMaw Taşıyorsun.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Şimdi skill kaçırıp kaçırmaması konusu legit gösterdiği için pek umrumda değil aksine daha iyi bence tek sorun yeni şampiyonların hiçbir şekilde eklenmemesi bakın geç de olsa eklenmesi gibi bir durum söz konusu olsaydı kesinlikle hiçbir sorun yok gayet normal bedava sonuçta olabilir. Lakin hilenin hiçbir şekilde majör update almaması şampiyonların eklenmemesi haliyle insanlarda huzursuzluğa yol açıyor. Düzenli olarak güncellenmesi maddi açıdan da gelen desteği arttıracaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lazy güzeldi,Windsharp'da bana çok seri gelıyordu ireliası ve sayre.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben windsharp ile mastera çıktığımı hatırlıyorum xerathtta kaçırdığı skill yoktu. fakat lpreborn öyle değil plat ligdekilerle eşdeğer oynuyor. xerath skill tutturamıyor. xerath örnek veriyorum çünkü en sabit script herosu
tamda anlatmak istediğim buydu yani bi sıkıntı var ama sorunu bulamıyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ws daha stabil çalışıyordu kombolar olsun fps olsun daha iyidi bana göre de ancak lprb de fena sayılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...