Çözüldü Windsharp titreme sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Karthus oynuyorum script ile ama aşırı titreme yapıyor rakibe doğru koşarken skill atarken bir de skilleri daha rahat tutturabileceğim bir ayar var mı genel ayarları nasıl yapmalıyım titreme sorunu olmaması için skilleri daha rahat tutturabilmek için teşekkür ederim şimdiden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
titreme konusu şöyle evade açıksa karakter dodge atarken sen başka yere tıklarsan karakter hemen oraya yönleniyor daha sonra script tekrar dodge atacağı yere gidiyor bu yüzden titriyor bunun bi çözümü yok evade kapatacaksın
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
titreme konusu şöyle evade açıksa karakter dodge atarken sen başka yere tıklarsan karakter hemen oraya yönleniyor daha sonra script tekrar dodge atacağı yere gidiyor bu yüzden titriyor bunun bi çözümü yok evade kapatacaksın

Çözüm
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ard arda tıklamak yerine bir kez sağ tıklarsan sorun çözülür, sen sağ tıkladıkça evade kaçmak istediği yöne gidiyor o yüzden titriyor. Bir kere sağ tıklayarak sorunu çözebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ard arda tıklamak yerine bir kez sağ tıklarsan sorun çözülür, sen sağ tıkladıkça evade kaçmak istediği yöne gidiyor o yüzden titriyor. Bir kere sağ tıklayarak sorunu çözebilirsin.
hocam sağ tık derken pek anlamadım ben space basılı tutarak rakibin üstüne kosuyorum full item olduğumda o sırada çar titreme yapıyor elim space de oynuyorum sürekli

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Karthus oynarken ayarlardan düz vuruş vurmayı kapat bro yoksa ha düz vuruş vuracam ha skill atıcam derken çok titriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...