Wolftü aim kodlama hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Are You Ready?
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle selamun aleyküm,
Ben aim trigger hilesi yapmak istiyorum.Gerekli şeyleri araştırdım ancak pek elde tutulur şeyler yok.
Aim trigger Trigger bot diye farklı adları var.Yardımcı olursanız sevinirim :)
İyi forumlar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hocam cevap yazamısın lutfen

Özel mesaj sekmesini kullanabilirsiniz, gereksiz post kasmamaya özen göstermenizi rica ediyorum ceza ile sonuçlanabilir bir kez yorum yaptınız kişiyi yormaz iseniz ve özel mesaj gönderirseniz geri dönüşü olacaktır (isteğine göre) iyi forumlar dilerim.

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
metin sexual kişisine ozel post yazamıyorum oyuzden burdan yazıyorum ben burda post kasmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Aimbot = Kilitleme
Trigger = Sekmeme

Bu şekilde nitelendirebilirsin üzgünüm kaynak kodlarını bilmediğim için sadece aralarındaki farkları yazdım.
Trigger sekmeme değildir. Trigger dediğimiz olay sen aimini adamın hitboxunda bir yere tuttuğunda kendisinin otomatik olarak ateş etmesidir.
Gecikmesi CsGO gibi olaylarda ayarlanabiliyor.
Sekmeme dediğimiz olarda NoRecoildir :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Trigger sekmeme değildir. Trigger dediğimiz olay sen aimini adamın hitboxunda bir yere tuttuğunda kendisinin otomatik olarak ateş etmesidir.
Gecikmesi CsGO gibi olaylarda ayarlanabiliyor.
Sekmeme dediğimiz olarda NoRecoildir :)

Biliyorum, recoil sekme oranını ayarlıyor sizin söylediğiniz olayda aimi nereye tutarsak o kendisi ateş ediyor.

Are You Ready?
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bir tane yaptım ancak aimi tutunca targete locklamıyor bir yol daha denedim oda rapid fire gibi ateş ediyor yardımlarınıza açığım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...