Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Classics Kodu Giriyorum. Girdiğiniz Kod Geçersizdir. Diyor. 2.kez Girincede Bu Kod Daha Önce Kullanılmıştır Diyor. 4 Kodum Gitti Bilen varsa yardım
Kardeşim Mesela Bu Kodu Girecen ya Örn Kod : YH557GB? Soru İşareti Olan Yere İsteğin harfi yazabilirsin ben böyle yaptım bu kodun içinden Tam 7 kod çıkardım
Kardeşim kodlar çalışıyor ama sadece sen değilsin bu kodları deneyen ve classic bugunu sitede ilk kez ben gösterdim ve en detaylı anlatım biçimi benimdir isterseniz bakın eğer şifreler olmuyorsa adamlar denemiş bulmuştur direk birşey bilmeden boşa gitti demeyin alakası yok tek akıllı siz değilsiniz Konuma bakınız linki vereyim:http://memoryhackers.org/konu-wolftü-dondurma-bugu.mh
Link yukarıda hem ben geçen gün 10 tane classic aldım denedim 5 tanesi normal çıktı o 5 tanedende 15 tane ürettim hayal dünyanıza kalmış