Üye
merhaba arkadaşlar dword vip hack ile ilgili sorum olcak bende wolftüdeki hile oyunda otomatik mesaj atıyor ve bu hilenin reklamını yapıyor eyer ss alıp atarlarsa banlanma sıkıntım var sizce banlanırmıyım ?
hocam ben denedim neyin kafası normal name esp real i actım direk attı mesajı.. yok artık kullanılmaz..oto mesaj atan üzellikler zaten rapidfire gibi özellikler o yüzden onları açmassan oto mesaj da gelmez
Neyin kafasi bu adamlar 3.5 tl para kazanior diye ona karsi mi cikican istemiyorsan kulanma seni forumda tutan yok gelipde bosa ugrasmayin da deme.%100 banlanırsın artık hileyi bırakma zamanı geldi gencler. boşa ugraşmayın artık . belli oluyoruz hile kullandıgımızda
Sen şakamisin ? Ben denedim adam kendisi kodlama yapmis kendisi diyor ben kodladigimi biliyorum diyor ben 1 saat aralikla girdim hic spam atmadi 2 kere ati ilk normal iken spam atiodu onu gunceledi duzeldi 2. De ise kendim rapid fre real hp fln actim spam ati normal beli etmicek ozelikde spam atmiyorhocam ben denedim neyin kafası normal name esp real i actım direk attı mesajı.. yok artık kullanılmaz..
Siktir lan yalancı *************. Hicbir özellik acmasada spam atiyormuş yalanlarını ******* senin.kardeşlim link.tl eklesinler. 2-5 li oyunda hile oldugumuz belli olmaması gerekirken belli oluyor adama bak ya. avutkat yemin ediyorum.
Yalan Niye Söliyim Hocam Eskiden İyi Bilirsiniz. Hep Söyledigim Hatalar Vs Herkesde Yaşanıyordu.Siktir lan yalancı *************. Hicbir özellik acmasada spam atiyormuş yalanlarını ******* senin.
Tw at buradan bilgisayarı acıyorum hemen göster bakalımYalan Niye Söliyim Hocam Eskiden İyi Bilirsiniz. Hep Söyledigim Hatalar Vs Herkesde Yaşanıyordu.
sımdı denedim bi sorun olmadı bu sefer yeni indirdim god mod kullanınca atıyor spamTw at buradan bilgisayarı acıyorum hemen göster bakalım
Ya bırak bu yalanları be, algoritmasını ben kodladım siktir git şimdi mk çomarı hiçbir zaman atmadı özellik açmadan spam. Hadi siktir git ötede ağla gavat herif.sımdı denedim bi sorun olmadı bu sefer yeni indirdim god mod kullanınca atıyor spam
Ya bırak bu yalanları be, algoritmasını ben kodladım siktir git şimdi mk çomarı hiçbir zaman atmadı özellik açmadan spam. Hadi siktir git ötede ağla gavat herif.
Lan zaten NameESP (izleme) hilesi farkettiriyor zaten neyin kafası yan çarlarından gir aç hileyi yap gerçek hesabından da kurt kurt oyna birde weapondan fazla bişide açma atmıyor zaten. atan özellikleri devre dışı bıraksalar o zaman düşünürsün işte bırakmak lazım mı değilmi diye (ben bırakmam). zaten spam atan özelliklerde nameesp rapidfire godmode felan bunları açtığında belli olmuyor mu hackın ?hocam ben denedim neyin kafası normal name esp real i actım direk attı mesajı.. yok artık kullanılmaz..
Yok öyle bir şey kardeşim o yukardaki ************* sırf spammeri kaldıralım diye yalan konuşuyor annesiz olduğu için. Name esp falan filan açınca spam falan atmıyor, inventory açınca bile atmıyor, onu geçtim kill kick kullansan bile atmıyor.Lan zaten NameESP (izleme) hilesi farkettiriyor zaten neyin kafası yan çarlarından gir aç hileyi yap gerçek hesabından da kurt kurt oyna birde weapondan fazla bişide açma atmıyor zaten. atan özellikleri devre dışı bıraksalar o zaman düşünürsün işte bırakmak lazım mı değilmi diye (ben bırakmam). zaten spam atan özelliklerde nameesp rapidfire godmode felan bunları açtığında belli olmuyor mu hackın ?
Furkan abi ben nameespde de açılıyor diye öyle dedimYok öyle bir şey kardeşim o yukardaki ************* sırf spammeri kaldıralım diye yalan konuşuyor annesiz olduğu için. Name esp falan filan açınca spam falan atmıyor, inventory açınca bile atmıyor, onu geçtim kill kick kullansan bile atmıyor.
SADECE: REAL HP, GODMODE, NOCLIP, CATCH PLAYER, MOVE SPEED, GAME SPEED Bunları Açarsan ATAR, AÇMAZSAN ATMAZ.