Onaylı Üye
Karakter kullanınca neden 0 hp ?
Dün ban yedim ban sorunu kalktı mı ?#GÜNCELLENDİ.
bundan önce başka hile kullanıyormuydun ?Dün ban yedim ban sorunu kalktı mı ?
Ban yediysen dwordun başka sürümünü veyahut başka hilesini kullandın demektir. Şuanlık sadece real inventory v3 ban atmıyor.Ben dün akşam ban yedim beyler haberiniz olsun. Nedenini bilmiyorum acaba kurt avında o kurtları aldım diye mi bilmiyorum ama. 1 aylık ban yedim nedeni ise memoryhackers yazıyordu ..
Rebornuda dün güncelledik, şuan zaman zaman oyundan atma problemleri olabilir ama ban konusunu çözmek için güncellemiştik. Fakat bildiğiniz gibi banlar 48 saat içinde atılıyor o yüzden 2 gün daha beklememiz lazım, eğer denemelerimiz sonucunda ban atmazsa önce dword reborn daki atma problemlerini ve optimizasyonlarını düzeltip v2.0 sürümüne güncelleyeceğiz, sonra da dword vip v9.0 için kolları sıvayacağızUsta Peki Dword Reborn Çalışıyorumu Ban Atarmı ?
Hayır ılk defa bunu denedimbundan önce başka hile kullanıyormuydun ?
kaç gün önce kullanmaya başladın.Hayır ılk defa bunu denedim
Boş yapma kardeşim. Eğer dword real inventory harici herhangi bir hile kullanıyorsan zaten ban atar. Başka her türlü hile ban atmaktadır şuanlan gine ban yedi yalan atmayın a q
düzelticez 2 gün içerisindeBan mevzusunu sallayın atmıyor ban , ama şu 0 hp olayını nasıl çözücez ? @nader11ndeu