Çalışmıyor Wolftü Dword Real Inventory Hack v4.0 - [All Servers 2018]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ben dün akşam ban yedim beyler haberiniz olsun. Nedenini bilmiyorum acaba kurt avında o kurtları aldım diye mi bilmiyorum ama. 1 aylık ban yedim nedeni ise memoryhackers yazıyordu ..
Ban yediysen dwordun başka sürümünü veyahut başka hilesini kullandın demektir. Şuanlık sadece real inventory v3 ban atmıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş Ban yemeyiz Demi bak sana güveniyorumm....

Usta Peki Dword Reborn Çalışıyorumu Ban Atarmı ?

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Usta Peki Dword Reborn Çalışıyorumu Ban Atarmı ?
Rebornuda dün güncelledik, şuan zaman zaman oyundan atma problemleri olabilir ama ban konusunu çözmek için güncellemiştik. Fakat bildiğiniz gibi banlar 48 saat içinde atılıyor o yüzden 2 gün daha beklememiz lazım, eğer denemelerimiz sonucunda ban atmazsa önce dword reborn daki atma problemlerini ve optimizasyonlarını düzeltip v2.0 sürümüne güncelleyeceğiz, sonra da dword vip v9.0 için kolları sıvayacağız :)

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile güncellendi, yeni silahlar eklendi.
Eklenen Silahlar: 1911 Elit, Elwrci M6A2 Efsane Pro , Kar 98K Efsane Pro , M6A2 8bit Minecraft , AKEI-47 Pro , MTx-255 Pro , MG-5 EG Gece mavisi

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
lan gine ban yedi yalan atmayın a q
Boş yapma kardeşim. Eğer dword real inventory harici herhangi bir hile kullanıyorsan zaten ban atar. Başka her türlü hile ban atmaktadır şuan :) Real inv ban atsa atıyor deriz. 1 Senedir ban atıyorken sen hiç konuda ban atmıyor diye yazdığını gördün mü ?

Üye
8 HİZMET YILI
real inventory hilesini seçiyorum tam oyun açılırken wolftü ve hile aynı anda kapanıyor wolftü açılmıyor sebebi nedir ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaslar hıle acınca wolftü calısmayı durdurdu dıyor ınjectıon delay 0 da xıncode gelmıyor 4 yapıyom bu seferde calısmayı durduruyor acıl yarıdım rebornda olmuyor

Üye
8 HİZMET YILI
guys i cant verify my loader it says Status: not verified
but when i try to verify in system 1 and ADSOnay opens there are just red letters :/ even if i enter memoryhackers.org and click on reclams... help me pls

Üye
8 HİZMET YILI
bende wolftü açılmıyor hilenizi denemek için indirdim yeniden ancak kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra xingcode sanırım adı sağ altta ki loader gözükmüyor açılmıyor yardım edebilir misiniz lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...