Depo Wolftü Dword Rework Vip Hack v1.0 [Yapım Aşamasında]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Normal üyelere de açılsa keşke bize açılması için uğraşmaktayız :))) seçkin üyeye doğru

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
1- hileyi kullanabilmek içi seçkin üye değil 600 mesaj atıp süper üye olmak zorundasın
2- Hilenin normal üyelere açılması mantıksız bir davranış çünkü hile çok kolay fixlenebilir. hatta benim görüşüme bakılırsa süper üyeden asla indirmemeleri gerek.
Normal üyelere de açılsa keşke bize açılması için uğraşmaktayız :))) seçkin üyeye doğru

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
pardon? kusura bakma ama bu forumda herkes emeğinin hakkıyla süper üye olamıyor. bu da bir ödül niteliğinde ve ayrıca neden dünyanın en güçlü anticheat programını kullanan bir oyunun hilesini çıkarıp ne olduğunu bilmedikleri insanlara sunsunlar?
seni kim kızdırdı sorması ayıp kanks bu kadar kin fazla XD

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kanka ac konu sabitle sen üzme bu kadar kendini sinir stres sigaraya teşviktir bi kere acıkla full o konunun linkini at gitsin sende ugraşma XD kafan rahatta kalsın

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
mantıklı ama post sayılıyor o boş bir konu olucak post kasıyomuş gibi görünmek istemiom :d yoksa çoktan açmıştım konuyu
kanka ac konu sabitle sen üzme bu kadar kendini sinir stres sigaraya teşviktir bi kere acıkla full o konunun linkini at gitsin sende ugraşma XD kafan rahatta kalsın

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
mantıklı ama post sayılıyor o boş bir konu olucak post kasıyomuş gibi görünmek istemiom :d yoksa çoktan açmıştım konuyu
mantıklı ama kanka bu sefer de öyle olsun elin cok ugraşacagına 1 defa ugraşsın tam ugraşsın sinirlerinde sabit kalsın

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
1- hileyi kullanabilmek içi seçkin üye değil 600 mesaj atıp süper üye olmak zorundasın
2- Hilenin normal üyelere açılması mantıksız bir davranış çünkü hile çok kolay fixlenebilir. hatta benim görüşüme bakılırsa süper üyeden asla indirmemeleri gerek.
amam sakin olun bu kadar sinirlenmenize gerek yok sitede yeniyim ve aktif olmaya çalışıyorum bunun için bir cevap yazmanızı istemedim sakin olun

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
aman be boşver kanka ben anlatırım sorun olmaz :dd
mantıklı ama kanka bu sefer de öyle olsun elin cok ugraşacagına 1 defa ugraşsın tam ugraşsın sinirlerinde sabit kalsın
bi de özelden yaz post sayılıyo burdan eğer sohbet amaçlı yazacaksan
Post automatically merged:

yooo sinirlenmedim kiii
amam sakin olun bu kadar sinirlenmenize gerek yok sitede yeniyim ve aktif olmaya çalışıyorum bunun için bir cevap yazmanızı istemedim sakin olun

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kanka resmi olmak iyidir de resmi insanlarlan daha iyidir daha yeni aramıza katılmış bir cırak forumcuya bu kadarı bir tık agır kacıyor yani XD

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
korkutucu bir yorumdu :)
ayrıca acil yardıma ihtiyacım var yardım etmeniz münkünmüdür

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kick herşeydir bir hilede bu varsa müthiş bişey ikincisi cheathuntersın kodladığı clos room oda kapatma vardı hile ile direkt lobiye atardı bu özellikte sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...