Normal üyelere de açılsa keşke bize açılması için uğraşmaktayız)) seçkin üyeye doğru
seni kim kızdırdı sorması ayıp kanks bu kadar kin fazla XDpardon? kusura bakma ama bu forumda herkes emeğinin hakkıyla süper üye olamıyor. bu da bir ödül niteliğinde ve ayrıca neden dünyanın en güçlü anticheat programını kullanan bir oyunun hilesini çıkarıp ne olduğunu bilmedikleri insanlara sunsunlar?
seni kim kızdırdı sorması ayıp kanks bu kadar kin fazla XD
kanka ac konu sabitle sen üzme bu kadar kendini sinir stres sigaraya teşviktir bi kere acıkla full o konunun linkini at gitsin sende ugraşma XD kafan rahatta kalsın
mantıklı ama kanka bu sefer de öyle olsun elin cok ugraşacagına 1 defa ugraşsın tam ugraşsın sinirlerinde sabit kalsınmantıklı ama post sayılıyor o boş bir konu olucak post kasıyomuş gibi görünmek istemiom :d yoksa çoktan açmıştım konuyu
amam sakin olun bu kadar sinirlenmenize gerek yok sitede yeniyim ve aktif olmaya çalışıyorum bunun için bir cevap yazmanızı istemedim sakin olun1- hileyi kullanabilmek içi seçkin üye değil 600 mesaj atıp süper üye olmak zorundasın
2- Hilenin normal üyelere açılması mantıksız bir davranış çünkü hile çok kolay fixlenebilir. hatta benim görüşüme bakılırsa süper üyeden asla indirmemeleri gerek.
bi de özelden yaz post sayılıyo burdan eğer sohbet amaçlı yazacaksanmantıklı ama kanka bu sefer de öyle olsun elin cok ugraşacagına 1 defa ugraşsın tam ugraşsın sinirlerinde sabit kalsın
amam sakin olun bu kadar sinirlenmenize gerek yok sitede yeniyim ve aktif olmaya çalışıyorum bunun için bir cevap yazmanızı istemedim sakin olun
kanka alınma bi anda patladı bi anda sana denk geldi onun adına özür dilerim benamam sakin olun bu kadar sinirlenmenize gerek yok sitede yeniyim ve aktif olmaya çalışıyorum bunun için bir cevap yazmanızı istemedim sakin olun
kanka alınma bi anda patladı bi anda sana denk geldi onun adına özür dilerim ben
ne konuda yardımkorkutucu bir yorumdu
ayrıca acil yardıma ihtiyacım var yardım etmeniz münkünmüdür
şuan o kodlar cok cıkmaz o yüzden ümit etme daha ilk başlta nasılsa öyle olucak yavaş yavaş herşeyHilede Kick Hack varmı önemli olan bu...