- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
KingHack' Alıntı:https://i.hizliresim.com/D365oo.png bunu veriyor. çözümü ney
KingHack' Alıntı:Aha Tamam Atma sorunundaki dpı yaptım işe yaradı adamın dibisin lan dibi !!
mens' Alıntı:oyundan atıyor hep
yasakordu9' Alıntı:Win 10 giriş yapamıyorum hiçbir şekilde herşeyi denedim dpi yi vs... ama lanet olasıca giremıyorum tam oyunu başlat diyom direk hile hata verıyo ''Çalışmayı durdurdu'' hatası .s
princesoap' Alıntı:kardeşim yüksek dpayı işaretlemedinmi olmaz ne atıyon kafadan bin kez denedim! dpasız olmuyor!
IISLASHERII' Alıntı:bende dpa sız oluyo ama menü mavi değil şeffaf üstüne mavi yazıları ve esp gözükmüyor aktif ettiğimde directx tam
gokhan72' Alıntı:ARKADASLAR bu depı dedıgınız olay bende LOADERE sag tıklıyorum ozellıklerde yok boyle bır secenek nasıl ayarlayacagız şu depı olayını bır anlatsanızda bızde yapsak ısletım sıstemı win 10 pro sımdıden tesekkurler herkeze.....
AimCraviTe' Alıntı:TeamSpeak adresimize gelin yardım isteiyn.böyle konular açmayın
zamansrax' Alıntı:MHLoaderTR.exe yönetici olarak çalıştıryorum ama google chrome varsayıaln tarayıcı olmasına rağmen site otamatik açılmıyor ben kendim açıyorum yazzılar sarı oluyor tıklıyorum ama key gelmediği için yeşil olmuyor yazılar.Yardım Edermisiniz
nemesis007' Alıntı:Bende xincode dolarken program başlatılamadı diyo mh loeder
KingHack' Alıntı:Aha Tamam Atma sorunundaki dpı yaptım işe yaradı adamın dibisin lan dibi !!
evetbeyler0' Alıntı:KingHack' Alıntı:Aha Tamam Atma sorunundaki dpı yaptım işe yaradı adamın dibisin lan dibi !!
O hatayı nasıl düzelttin kardeşim bendede aynı hatayı veriyor
HileliAdam851' Alıntı:evetbeyler0' Alıntı:KingHack' Alıntı:Aha Tamam Atma sorunundaki dpı yaptım işe yaradı adamın dibisin lan dibi !!
O hatayı nasıl düzelttin kardeşim bendede aynı hatayı veriyor
Kardeş Mhloader özelliklere gel uyumluluk seç ordan yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırak kutucuna tik at yönetici olarak çalıştır oyuna gir
HileliAdam851' Alıntı:Kardeş Setup yeniden kur wolfteamı yeniden yükle düzelir büyük ihtimalle
AimCraviTe' Alıntı:TeamSpeak adresimize gelin yardım isteiyn.böyle konular açmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?