Üye
ezgi3231' Alıntı:YusoAGA' Alıntı:XİGNCODE3 dolarken logine basıom login succes dio sora Dword Hack Team @ 2016 çıkıo tamam diyorum internet download managerin kapanması lazım ve MHLoader in kapanması lazım kapanmıo ve menüde gelmio herşeyi harfiyen yapmama rağmen lütfen yardım edin
aynen öyle kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum
#CrazyBsknHD' Alıntı:BAŞKAN ENVANTER HACK ATIO ENVANTERSİZ OYNADIM ATMADI YARIM SAATTİR ENVANTER AÇTIM HEMEN ATTI VE WOLF DASH ALBİTİY SADECE KOŞMA VE TUTUNMA TAKLA VE DUVARDA YÜRÜME V.S. YOK 6.4 FİX YAMASI İLE DÜZELTİLEMESZE HATTA EN ÖNEMLİSİ ENVANTER DÜZELTİLEMESZE HİLE OLMAZ YANİ DWORD AİMSİZ ENVANTER HACK OLARAK TANINIYOR KESİN ÇÖZÜN ENVANTER HACKI YAZMAYA ÇEKİNMEDİM SİZDE DÜZELTMEYE ÇEKİNMEYİN
apoefe71' Alıntı:please run target process! hatası var yardım!
#CrazyBsknHD' Alıntı:BAŞKAN ENVANTER HACK ATIO ENVANTERSİZ OYNADIM ATMADI YARIM SAATTİR ENVANTER AÇTIM HEMEN ATTI VE WOLF DASH ALBİTİY SADECE KOŞMA VE TUTUNMA TAKLA VE DUVARDA YÜRÜME V.S. YOK 6.4 FİX YAMASI İLE DÜZELTİLEMESZE HATTA EN ÖNEMLİSİ ENVANTER DÜZELTİLEMESZE HİLE OLMAZ YANİ DWORD AİMSİZ ENVANTER HACK OLARAK TANINIYOR KESİN ÇÖZÜN ENVANTER HACKI YAZMAYA ÇEKİNMEDİM SİZDE DÜZELTMEYE ÇEKİNMEYİN
bgr3162' Alıntı:Ben herşeyi yapıyorum ne varsa herşeyi yapıyorum hepisini doğru yapıyorum oyuna girince oyununuzu tekrar yükleyin diyor??? lütfen çözümmmmmmmmm
desthur' Alıntı:Abi benim bi sorunum war her şeyi doğru yapıyorum
-Idman'ı yönetici olarak açıyorum Sonra hileyi yönetici olarak açıyorum açtıktan sonra id ve şifremi wolftü'i seçip login tıklıyorum ''Login Success'' diyor sonra wolftü'a giriyorum ordada id ve şifremi giriyorum oyun açıldığı gibi kapanıyor kendi kendine
-Lütfen Çözüm bul abi Yardım Ett Sad :'(
İşlemci : Win7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?