Depo wolftü Dword Vip Hack v6.4 Hatalar-Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: wolftü Dword Vip Hack v6.4 Hatalar-Çözümleri

ezgi3231' Alıntı:
YusoAGA' Alıntı:
XİGNCODE3 dolarken logine basıom login succes dio sora Dword Hack Team @ 2016 çıkıo tamam diyorum internet download managerin kapanması lazım ve MHLoader in kapanması lazım kapanmıo ve menüde gelmio herşeyi harfiyen yapmama rağmen lütfen yardım edin :(

aynen öyle kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum  :mad:

kardeşim söylediğini bende v6.3 de yapıyodum 4 de bende öyle yapmaya çalışıyodum olmuyodu login succes dedikten sonra ordaki tamama basma siyah ekran gediği zaman alta al sonra oyuna gir menü gelir

Üye
10 HİZMET YILI

hocam inventory açınca atıyo bide gp ex felan gelmiyo artık

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
BAŞKAN ENVANTER HACK ATIO ENVANTERSİZ OYNADIM ATMADI YARIM SAATTİR ENVANTER AÇTIM HEMEN ATTI VE WOLF DASH ALBİTİY SADECE KOŞMA VE TUTUNMA TAKLA VE DUVARDA YÜRÜME V.S. YOK 6.4 FİX YAMASI İLE DÜZELTİLEMESZE HATTA EN ÖNEMLİSİ ENVANTER DÜZELTİLEMESZE HİLE OLMAZ YANİ DWORD AİMSİZ ENVANTER HACK OLARAK TANINIYOR KESİN ÇÖZÜN ENVANTER HACKI YAZMAYA ÇEKİNMEDİM SİZDE DÜZELTMEYE ÇEKİNMEYİN :(

Bêsh
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: wolftü Dword Vip Hack v6.4 Hatalar-Çözümleri

#CrazyBsknHD' Alıntı:
BAŞKAN ENVANTER HACK ATIO ENVANTERSİZ OYNADIM ATMADI YARIM SAATTİR ENVANTER AÇTIM HEMEN ATTI VE WOLF DASH ALBİTİY SADECE KOŞMA VE TUTUNMA TAKLA VE DUVARDA YÜRÜME V.S. YOK 6.4 FİX YAMASI İLE DÜZELTİLEMESZE HATTA EN ÖNEMLİSİ ENVANTER DÜZELTİLEMESZE HİLE OLMAZ YANİ DWORD AİMSİZ ENVANTER HACK OLARAK TANINIYOR KESİN ÇÖZÜN ENVANTER HACKI YAZMAYA ÇEKİNMEDİM SİZDE DÜZELTMEYE ÇEKİNMEYİN  :(

bnce fazla kafa tutma ip banlanır

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI

apoefe71' Alıntı:
please run target process! hatası var yardım!

Internet Download Managerı İndirdinizmi ? Indirdiyseniz Oncelikle Internet Download Managerı Yönetici Olarak Çalıştırın. Ardından Hileyi Yani MHLoader.exe'yide Yönetici Olarak Çalıştırın. Böylelikle Sorun Kalkmış Olur :)

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
#CrazyBsknHD' Alıntı:
BAŞKAN ENVANTER HACK ATIO ENVANTERSİZ OYNADIM ATMADI YARIM SAATTİR ENVANTER AÇTIM HEMEN ATTI VE WOLF DASH ALBİTİY SADECE KOŞMA VE TUTUNMA TAKLA VE DUVARDA YÜRÜME V.S. YOK 6.4 FİX YAMASI İLE DÜZELTİLEMESZE HATTA EN ÖNEMLİSİ ENVANTER DÜZELTİLEMESZE HİLE OLMAZ YANİ DWORD AİMSİZ ENVANTER HACK OLARAK TANINIYOR KESİN ÇÖZÜN ENVANTER HACKI YAZMAYA ÇEKİNMEDİM SİZDE DÜZELTMEYE ÇEKİNMEYİN :(

Oyün içinde aktif edin inventory yi ve önce inventory active yapın sonra slotları ayarlayın inventory de bi hata yok.

Üye
10 HİZMET YILI
Ya abi şu oyuna girer girmez atma olayına bi çare bulsanız

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu adamsın kardeşim sorunsuz hile çalışıyor???????????????????????✌✌✌✌?????????

Üye
10 HİZMET YILI
wolfu silip geri yükledim hala aynıııııııı cshell.dll ve objetc.lto yuda sildim anlayamıyorum (abi bendeki directx11)

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Abi doğal olarak sayfaya üye oldum hileyi açtım dediklerinin hepsini yaptım logine bastım oyna girmeden önce sonra tamama tıkladım oyun açıldı o orda hala duruyor. ??

Üye
10 HİZMET YILI
Herşeyi yapıyorum tam oyun açılıyor oyun alta iniyor , oyuna altta tıklayınca direk kapanıyor hata vermeden yardım edermisiniz ?

Üye
10 HİZMET YILI
Ben herşeyi yapıyorum ne varsa herşeyi yapıyorum hepisini doğru yapıyorum oyuna girince oyununuzu tekrar yükleyin diyor??? lütfen çözümmmmmmmmm

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI

bgr3162' Alıntı:
Ben herşeyi yapıyorum ne varsa herşeyi yapıyorum hepisini doğru yapıyorum oyuna girince oyununuzu tekrar yükleyin diyor??? lütfen çözümmmmmmmmm

yeni cshell.dll ve object lto yu konudan indirip at

Üye
10 HİZMET YILI

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]DEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ YAPTIM[/FONT]

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]+DOWLAND MANAGER İNDİRİP KURDUM YÖNETİCİ OLARAK AÇTIM[/FONT]

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]+HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK AÇTIM [SUCCES LOGİN]`DEDİ VE [/FONT]

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]+OBJECKT.ITO ~ CSHELL.DLL DOSYALARINI wolftü`IN IMG DOSYASINA ATTIM[/FONT]

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]+OYUNA GİRDİM VE MENÜ GELDİ BİR SUNUCU SEÇTİM SUNUCUYA GİRER GİRMEZ[/FONT]

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][ OYUNU SİL TEKRAR YÜKLE DEDİ??? ][/FONT]

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]NEYAPMALIYIM HİLEYİ KULLANMAK İSTİYORUM!![/FONT]

:arrow: 

[font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]+[/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI

desthur' Alıntı:
Abi benim bi sorunum war her şeyi doğru yapıyorum

-Idman'ı yönetici olarak açıyorum Sonra hileyi yönetici olarak açıyorum açtıktan sonra id ve şifremi wolftü'i seçip login tıklıyorum ''Login Success'' diyor sonra wolftü'a giriyorum ordada id ve şifremi giriyorum oyun açıldığı gibi kapanıyor kendi kendine
-Lütfen Çözüm bul abi Yardım Ett Sad :'(

İşlemci : Win7

benimde aynısı oluyor kardesım

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu Kardes Dword Vip hack 6.4 Olumsuzluk Acmanın Yanında Num1 Yzıyo Ne yapıcaz orda On ypaıyorum Ama Islemıo :) ?

Üye
10 HİZMET YILI
DEDİKLERİNİN HEPSİNİ YAPTIM HERSEY OLDU AMA MENÜ GELMİYO VİSTA OLDUGUNDAN DOLAYIMIDIR AGA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...