Depo wolftü Dword Vip Hack v6.4 Hatalar-Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kurucu bey silah falan alıyorum ateş ediyorum oyun bittikten sonra ateş etmey kesiyorum ama gene atıyo oyundan bide kamp seçtikten sonra falan odalaın olduğu bölümde silah falan seçerken atıyo bazen win8.1 kullanıyorum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Aynı Şekilde bende win 8.1 kullanıcısıyım sadece oyun bittiginde değil her an oyundan atabiliyor yani 15 dkdan fazla oynamanın imkanı yok tam hilenin ayarlarını tam olarak yapıyorum bi odaya gircem anında oyun kapanıyor bu soruna biraz öncelik tanırsanız sevinirim Kolay gelsin

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hileyi açınca 2dk içinde xincode hatası veriyor nader11ndeu yardımcı olurmusun.

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
abi bana durduk yere spam diye ban attınız lütfen kaldırırmısınız. adı cookki

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: wolftü Dword Vip Hack v6.4 Hatalar-Çözümleri

Nader11ndeu' Alıntı:
*Menü gelmeme hatası-> directx9 yükleyin ve windows 10 sanız x3 dolarken Login Butonuna Basın.
*Login  butonuna basınca hiçbir uyarı almama-> Siteden IP Ban Yemişsiniz Hileyi Kullanamazsınız.
*Login butonuna basınca Login Failed Hatası Alma-> Şifrenizde & ^ gibi özel karakterler varsa şifrenizi değiştirin ve özel karakter kullanmayın.
*Oyun açıldığında site açıldığı için masaüstüne alıp oyuna geri dönünce atma-> Bu sorun Windows 10 Da oluyor 6.4 Fix yamasıyla Düzelticeğiz (2 Güne).
*5 Öldürmede AAH Hatası Alma-> Böyle bir hata vermesi imkansız fakat 1 kişi verdi dedi indirdiğiniz rarın içindeki object.lto yu ve cshell.dll yi hilenin içine attığınıza emin olun.
*Oyun bitimi yada odadan çıkarken atma-> Oyun bittiğinde ateş etmeyi kesin..
*Hilede headshot , teamkill vs. çalışmıyor-> Object.lto ve Cshell.dll yi IMG Klasörüne  attığınıza emin olun.

Sisteminizde driver radar pro vs. varsa silin .

ABİ LOGİN FAİLED HATA ALIYOM ŞİFREDE DÜZ SAYI HEP SADECE AMA KULLANICI IDDA BAŞ HARFLER BÜYÜK

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Hilenin 6.5 sürümü bugün çıkacaktır ve hiç bir sorun kalmayacaktır. Sabredin.

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: wolftü Dword Vip Hack v6.4 Hatalar-Çözümleri

aga bende login failed veriyo hata bu siteye girdigim id sifre yaziyom wolf seciyom Login Failed hata veriyo

Üye
10 HİZMET YILI

İbrahimAktaş' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:
*Menü gelmeme hatası-> directx9 yükleyin ve windows 10 sanız x3 dolarken Login Butonuna Basın.
*Login  butonuna basınca hiçbir uyarı almama-> Siteden IP Ban Yemişsiniz Hileyi Kullanamazsınız.
*Login butonuna basınca Login Failed Hatası Alma-> Şifrenizde & ^ gibi özel karakterler varsa şifrenizi değiştirin ve özel karakter kullanmayın.
*Oyun açıldığında site açıldığı için masaüstüne alıp oyuna geri dönünce atma-> Bu sorun Windows 10 Da oluyor 6.4 Fix yamasıyla Düzelticeğiz (2 Güne).
*5 Öldürmede AAH Hatası Alma-> Böyle bir hata vermesi imkansız fakat 1 kişi verdi dedi indirdiğiniz rarın içindeki object.lto yu ve cshell.dll yi hilenin içine attığınıza emin olun.
*Oyun bitimi yada odadan çıkarken atma-> Oyun bittiğinde ateş etmeyi kesin..
*Hilede headshot , teamkill vs. çalışmıyor-> Object.lto ve Cshell.dll yi IMG Klasörüne  attığınıza emin olun.

Sisteminizde driver radar pro vs. varsa silin .

ABİ LOGİN FAİLED HATA ALIYOM ŞİFREDE DÜZ SAYI HEP SADECE AMA KULLANICI IDDA BAŞ HARFLER BÜYÜK
kardeş ıp ban yemıs ondan

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Abi Edvanter Hack Atıyo onun dışında Süper :)

Üye
10 HİZMET YILI
MH Loader.exe geçerli bir win32 uygulaması değildir hatası alıyorumm . Yardım edermisiniz...

Üye
10 HİZMET YILI
Abi lütfen envanter hackı güncelle atı log verio arada wolfteama girince siyah ekran gelip çıkıo lütfen envanter log hatasını çöz.

Sana Güveniyoruz!!!!!!!!

Üye
10 HİZMET YILI

XİGNCODE3 dolarken logine basıom login succes dio sora Dword Hack Team @ 2016 çıkıo tamam diyorum internet download managerin kapanması lazım ve MHLoader in kapanması lazım kapanmıo ve menüde gelmio herşeyi harfiyen yapmama rağmen lütfen yardım edin :(

Uzman Üye
10 HİZMET YILI

YusoAGA' Alıntı:
XİGNCODE3 dolarken logine basıom login succes dio sora Dword Hack Team @ 2016 çıkıo tamam diyorum internet download managerin kapanması lazım ve MHLoader in kapanması lazım kapanmıo ve menüde gelmio herşeyi harfiyen yapmama rağmen lütfen yardım edin :(

aynen öyle kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum  :mad:

Üye
10 HİZMET YILI
YusoAGA' Alıntı:

bendede aynısı oluo abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...