Onaylı Üye
Envanterde de sıkıntı var ona da bir el at
Bu kadar kısa sürede ban atmasının imkanı yok laga luga yapma burda.Ban atıyor hacı tekrardan
Hile güncellendi atma problemi çözüldü.
Loaderden hangi hileyi deniyorsun acaba ? Daha önceden bu tür hatalar alan arkadaşların hepsine sorduk ve problemin çözüldüğünü 10-15 arası oyun attıklarını ve hilenin hiçbir suretle atmadığını söylüyorlar. Bence sen ya wolftü türkiye ye inject etmiyorsun, yada başka bir hile inject ediyorsun bilemedim..Ustam denedım bende yukarda yazılan sıkıntıların hepsı var.
Envanterı actıgımda sılah sectıgım an attı 2 defa denedım aynı sonucu verdı sılah secerken attı
envanterı kapalı denedım oyun sonu yıne sıstem kapandı. Sorun bende halen devam etmekte gorunuyor.
Bu sadece bende mı devam etmekte yoksa dıger arkadaslarda da devam etmekte mı bılemıyorum herkes deneyıp goruslerını yazarsa sevınırız..
Kolay gelsın ıyı calısmalar..
Bu versiyonda öyle bir problem yok dostum adı üstüne "reborn"Bir de hileyle girip hileyi kullanmasak bile 1 gün sonra max 1 gün sonra 1 ay ban yiyor hesap
Hangi silahları eklememizi istiyorsanız varsa valueleriyle birlikte isimlerini yazın ekleyelim hocam.kardeşım yeni gelen silahın bırısını koymamıssnz
BORA 12 : 6080 karambit :2110 mpt-76:3280 bss10.yıl:6079Hangi silahları eklememizi istiyorsanız varsa valueleriyle birlikte isimlerini yazın ekleyelim hocam.