Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Envanterde bir de belli bir süre oynadıktan sonra yasaklı item kullandınız bağlantı kesildi gibi sorunlar yaşanıyor lütfen düzeltin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bir de hileyle girip hileyi kullanmasak bile 1 gün sonra max 1 gün sonra 1 ay ban yiyor hesaplar

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hile sorunlu kurda dönüşünce oyundan atıyor envanterdeki dövmeleri ve pençeleri kullanamıyoruz kullansak bile oyunda gözükmüyor

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile güncellendi atma problemi çözüldü.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Hile güncellendi atma problemi çözüldü.

Ustam denedım bende yukarda yazılan sıkıntıların hepsı var.
Envanterı actıgımda sılah sectıgım an attı 2 defa denedım aynı sonucu verdı sılah secerken attı
envanterı kapalı denedım oyun sonu yıne sıstem kapandı. Sorun bende halen devam etmekte gorunuyor.
Bu sadece bende mı devam etmekte yoksa dıger arkadaslarda da devam etmekte mı bılemıyorum herkes deneyıp goruslerını yazarsa sevınırız..

Kolay gelsın ıyı calısmalar..

Üye
9 HİZMET YILI
Bir de hileyle girip hileyi kullanmasak bile 1 gün sonra max 1 gün sonra 1 ay ban yiyor hesap

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ustam denedım bende yukarda yazılan sıkıntıların hepsı var.
Envanterı actıgımda sılah sectıgım an attı 2 defa denedım aynı sonucu verdı sılah secerken attı
envanterı kapalı denedım oyun sonu yıne sıstem kapandı. Sorun bende halen devam etmekte gorunuyor.
Bu sadece bende mı devam etmekte yoksa dıger arkadaslarda da devam etmekte mı bılemıyorum herkes deneyıp goruslerını yazarsa sevınırız..

Kolay gelsın ıyı calısmalar..
Loaderden hangi hileyi deniyorsun acaba ? Daha önceden bu tür hatalar alan arkadaşların hepsine sorduk ve problemin çözüldüğünü 10-15 arası oyun attıklarını ve hilenin hiçbir suretle atmadığını söylüyorlar. Bence sen ya wolftü türkiye ye inject etmiyorsun, yada başka bir hile inject ediyorsun bilemedim..

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
eyw özlemiştik menüyü

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hocam Oyun Kasıyor Bende bir problem mi var yoksa hilede mi lütfen bakarmısınız ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Suan ıcın atma sorunu cozulmus dusumda PC de vırus taratması yaptım temızledım pc yı kapatıp acınca duzeldı. Suan herhangı bır sıkıntı gorunmemektedır. Emegı gecen herkese TESEKKURLER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...