Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
banı kaldıramazsın bro zamanı gelince açılır yani 1 ay sonra yetkili kardeşe sabahtan beri anlatmak istiyoruz ama inandıramıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar DWORD REBORN V1 sectıgınızden emın olun orda karısıklık yasıyor olabılırsınız..
DWORD REBORN V1 Secıpte ban yedım dıyenler yanlıs hıleyı secıp oynamıs ve banını yemıstır..
Hıleye gırmeden once DWORD REBORN V1 Sectıgınızden emın olun...

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Abicim kendi gözlerimle bakarak yapıyorum hileyi ya hile de hatalar ve banlanmalar mevcut bir kere hileyi açtığında dövme ve pençe kullanamıyoruz ve girdiğimiz odadan yasaklı eşya diye atılıyoruz sonrada 1 ay ban yiyoruz

Üye
8 HİZMET YILI
Menü gelmiyor bende directx yükledim başka ne yapmam gerekiyor. Inject oluyor giriyor oyuna sonra menü gelmemiş oluyor . Bi çözümü var mı yardım eder misiniz ?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Beyler sorunlar yaşayanlar tekrar indirin winrarı tekrar kurun belli sorunlar gidicektir şu an tek sorun dövme ve pençe kullanılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hocam silah sıkarken otomatik bomba atmasını istemiyorum normali öyle mi acaba yoksa düzeliyor mu

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Dövme Yapmıyorum Hack Adı:DWORD REBORN Dövmeyi taktık çıktım girdim ama yok oluyor neden dövme hackmı mı var çözüm lütfen abiler arkadaşlar kurum yöneticisi

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hile ilk çıkdığında ban sorunu yokdu ama bir kaç gün sonra ban atmaya başladı

Üye
8 HİZMET YILI
abi reklam onaylamasını yapıcağımda tasarımı değiştirmişsiniz ? ve yapamıyorum acil ilgilenirmisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...