Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
yaw allah rızası icin su sorunu düzeltin ikide bir oyundan atıyo yetkililer ilgilenin

Üye
8 HİZMET YILI
abi burayı yoneten abilerime belkide yani dişi varsa ablalarıma sesleniyorum ben artık kanser oldum hile atıyorum abim yapın en kısa zamanda gozunuzu seviyim simdiden iyi işler hade bakalım bansız bir loader sıkıntısız bir menü bekliyoruz saygılarımla ... :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kardes ben 4 el oyun atıyodum o 4 el boyunca hic sıkıntı cekmeden oynuyodum bende onun heyecanıyla soyledim sımdı o 4 rli bile oynuyamıyom hile acıyom 1 el sonra oyundan atıyo degisen bisey yok

Üye
9 HİZMET YILI
kola gelsin oyuna giriyorum biraz oynadıktan sonra donup atıyor hiçbir hatda vermiyor nedenni ne lütfen söyleeyin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
vallaha kardes bizdede oyle bu hileyi kullanan herkezdede böyle bence yeni hile cıksın yada yetkililer bu hileyle ilgilensin yeter artık

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
OYUN GÜNCELLENDIKTEN SONRA HİLEYLE HER GİRİŞ YAPTIGIMDA

bad_module_info hatasını alıyorum oyuna gırınce 2 dk sonra atıyor bu hatayı verıp
admin bi çozum bul ya lutfen

Üye
8 HİZMET YILI
Dosyayı indirdiğimde istenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok diyor yardımcı olur musunuz.

Üye
8 HİZMET YILI
Malaseft Hack Fixlendi Ban yemesiniz ama insan vs insan veya karışık yerlere girlmiyor sadece kurta girebiliyosuınuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...