Üye
efso
pardon efendim ben başka hiç bir şey kullanmadan ban yedim sadece dword vardı ama sanırım benim hatam oldu bir yerde yanlış yaptım ondan yedim diye düşünüyorum yeni bir hesap açtıktan sonra bidaha yemedim.(başka hile kullanmıyorum)Şu ban yiyenler ban yemeyi hakediyor. Gidiyor bilgisayarınıza salak saçma şeyler indiriyorsunuz. Size diyorum, gidin yeni hesap açın: SADECE REBORN KULLANIN. Başka bir vb.net hilesi vs kullanmayın ban yemezsiniz.
Orada 1 sene boyunca ban atıyor yazısı yazıyordu. Şimdi keyfimizden ban yemiyor diye yazıyoruz. Senin gibi malların ban yemesinden de mutluluk duyuyoruz.Bir daha oraya ban yemiyor yazarken daha dikkatli olup test edin, hesabım yine ban yedi artık yapamıyorsunuz ve herkes ban yiyor wolftü çözdü bu işi.
mal demiiş reporlasam ban yermi off aklımda deli deli sorularOrada 1 sene boyunca ban atıyor yazısı yazıyordu. Şimdi keyfimizden ban yemiyor diye yazıyoruz. Senin gibi malların ban yemesinden de mutluluk duyuyoruz.
Hilenin içinde Yasaklı atma özelliği varmıdır varsa ismi nedirçalışıyor fakat doğru bazı ozellikler tam değil oda beta sürüm oldugu için
Adı nedir peki hilenin bana sadece yasaklı atma çalışsın yeterHilenin içinde Yasaklı atma özelliği varmıdır varsa ismi nedir
Hilenin içinde Yasaklı atma özelliği varmıdır varsa ismi nedir