Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
adam hakli tek bunu kullanın başka hileleri kullanıp oyun dosyalarına bulaştığı için algılayıp ban yiyor hesabınız.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bir daha oraya ban yemiyor yazarken daha dikkatli olup test edin, hesabım yine ban yedi artık yapamıyorsunuz ve herkes ban yiyor wolftü çözdü bu işi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Şu ban yiyenler ban yemeyi hakediyor. Gidiyor bilgisayarınıza salak saçma şeyler indiriyorsunuz. Size diyorum, gidin yeni hesap açın: SADECE REBORN KULLANIN. Başka bir vb.net hilesi vs kullanmayın ban yemezsiniz.
pardon efendim ben başka hiç bir şey kullanmadan ban yedim sadece dword vardı ama sanırım benim hatam oldu bir yerde yanlış yaptım ondan yedim diye düşünüyorum yeni bir hesap açtıktan sonra bidaha yemedim.(başka hile kullanmıyorum)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bir daha oraya ban yemiyor yazarken daha dikkatli olup test edin, hesabım yine ban yedi artık yapamıyorsunuz ve herkes ban yiyor wolftü çözdü bu işi.
Orada 1 sene boyunca ban atıyor yazısı yazıyordu. Şimdi keyfimizden ban yemiyor diye yazıyoruz. Senin gibi malların ban yemesinden de mutluluk duyuyoruz.

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Abi ban yiyoruz şunu düzeltin

Üye
8 HİZMET YILI
bende hileyle girince oyunu silip tekrar yükeyin diyor yardım edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...