kardeşim c.e bypass varsa özelden atabilirmisinwolftü hazır projesi olan varmı arkadaşalar konlara baktım ama hiç biri çaşılmıyor size zağmet ata bilirmisiniz.
Var gardas atayim birazdan sen hile yapmasını biliyonmu.kardeşim c.e bypass varsa özelden atabilirmisin
hile yapmayı biliyorum yapınca sanada atayımVar gardas atayim birazdan sen hile yapmasını biliyonmu.
Ch icin chean engin isimi degistir sonra girer yapamassan sonle baglanip yapamyim
proje şeklinde atarmısınhile yapmayı biliyorum yapınca sanada atayım
atarım sen bypassı atproje şeklinde atarmısın
ben degistirdim cheat enginenin ismini ama oyunu acınca alta alıyor acılmıyo bidahaVar gardas atayim birazdan sen hile yapmasını biliyonmu.
Ch icin chean engin isimi degistir sonra girer yapamassan sonle baglanip yapamyim
ch hazırlayım adı değil programın siminben degistirdim cheat enginenin ismini ama oyunu acınca alta alıyor acılmıyo bidaha
Hazırlıyom ch bak şimdi 3d kotladım ama obj başaka odaya geçtii kapanıp açmak sorunda kalıyom onu nasıl yapacam direk başa odaya geçtimi aktif olackaatarım sen bypassı at
sen bana bypassı at hallederim benHazırlıyom ch bak şimdi 3d kotladım ama obj başaka odaya geçtii kapanıp açmak sorunda kalıyom onu nasıl yapacam direk başa odaya geçtimi aktif olacka
hiç butonla ugrasma 3 adet timer ekle csh , bin , obj için sonra 3 timeride sec enabled = true interval=1Hazırlıyom ch bak şimdi 3d kotladım ama obj başaka odaya geçtii kapanıp açmak sorunda kalıyom onu nasıl yapacam direk başa odaya geçtimi aktif olacka
hiç butonla ugrasma 3 adet timer ekle csh , bin , obj için sonra 3 timeride sec enabled = true interval=1
sonra timerlere bu kodu yapıştır otomatik odaya girdiğinde cekicektir : NOT: ALINTIDIR
CSH **
on error resume next
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
BİN
on error resume next
If moz.FileName.IndexOf("bin") <> -1 Then
Label2.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
Obj
on error resume next
If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
Label3.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
denedim az once teamkill kodlayıp baska odaya gecince bende oyun atıyor sende bana bypass konusunda yardım edermısın sc alıp hangisinin adını degistiricem gosterırmısınboylede mesela obj çalışıyor aama başa odaya geçtimi kapanıyor yineden aktif ediyon enu diyom surekli çalışmıyor