Depo Wolftü Hile Dword Vip Hack v8.1 [Kill+Kick+Real Inventory + Godmode + Bone Esp]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.5 [GameCrash+Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill+HP]

tW WERİN DESTEKCİ GELSİN

Üye
9 HİZMET YILI
RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.5 [GameCrash+Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill+HP]

çok iyi birşey ama teleport açınça beni oyundan atıyor

mehmetaltan

M

ya bu yeşil olmuyo sarı oluyo yeşile dönmüyo yardım edin lütfn

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

bozkurt0541' Alıntı:
indiremiyorum
neden hata veriyor

ZENMATE FELAN VARSA KAPAT

mehmetaltan' Alıntı:

MEMORYDEKİ REKLAMALARA TIKLA OLMUYORSA TW WER

Üye
9 HİZMET YILI

game crash ne işe yarıo

Üye
10 HİZMET YILI

teşekkurler kardeşler

tanerrr123

T

eyvallah <3 kardeşim eline sağlık

lolp333

L

ya abi ben dosyayı indiriyorum sadece MHstup3.1 çıkıyor oda açılmıyor ne yapmaıyım

krakas6655

K

ÇOk güzel inş kapatamazlar zaten kapayamazlarda

Üye
10 HİZMET YILI

NEDEN NAME ESP YOK VARSADA NERDE

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

lolp333' Alıntı:
ya abi ben dosyayı indiriyorum sadece MHstup3.1 çıkıyor oda açılmıyor ne yapmaıyım

tW wERT YAPAMAM

Üye
10 HİZMET YILI

tek bir sorun var hile'de sadece silahları etkinleştiriyorum uyku modun'da reslenmiyor adam'lar ne yapmam gerek'li

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

xxbarutxx' Alıntı:
tek bir sorun var hile'de sadece silahları etkinleştiriyorum uyku modun'da reslenmiyor adam'lar ne yapmam gerek'li

Bakın Daha Öncede Söyledim Silahlar Sizin Olmadığı Value Üzerinden Oynadığınız İçin Resleyemez yada Atamazsınız .​

pixelTRmuay' Alıntı:
NEDEN NAME ESP YOK VARSADA NERDE
1 gün name esp 1 gün game crash açık kalacak .​

lolp333' Alıntı:

Team Speak 3 Adresimize Gelirseniz Daha İyi Yardımcı Olabilirim . ​
TS3.memoryhackers.org​

Üye
10 HİZMET YILI

Nader11ndeu' Alıntı:
Gencoo' Alıntı:
Selamlar,

Şu an dediğim şey "Keşke 6.9.5 çıkmasaydı". Peki neden? Odalarda bazen kasmalar yapıyor 6.9.5 ve bu aslında menüdede olduğu için oyunu kapayıp açmamız gerekiyor ki tekrar olursa düzelene kadar yapacağız bu açıp kapama işlemini. Bunun dışında bazı yerlere girdiğimizde örnek hediye kutusuna girdim "x" e basıyorum çıkmıyor, diğer sayfaya geçmiyor ve yine oyunu kapatıp açmak gerekiyor. Sabah 6.9.5 ile oynadım ve NAME ESP vardı ancak gece yani şimdi girdim NAME ESP özelliği yok.

Kısacası:
Gerekirse 6.9.4 e geri dönelim ancak şu sorunlar kalksın.
Bunlar senin sorunların bizim değil. Kasması senin sorunun. 6.9.4 ile 6.9.5 arasında herhangi bir optimizasyon farkı yok.
Açıklamaları okusaydın Name Esp ve gamecrash için belirli günler olduğunu bilirdin.
Kasması sadece bendemi oluyor bunu bilmiyorum, fark yok yazmışsınız ancak 6.9.4 de bir kere kasmayan 6.9.5 de kasıyorsa bence ya bir yerde bir hata vardır ya da bende sorun vardır. Neyse, benden fazlası ile büyük olduğunu düşündüğüm için saygısızlık yapmamak istediğimden tartışma falan çıkmasın lütfen. :) 

Açıklamanın tümünü okumadım evet doğru çünkü biraz fazla uzun geldi diyebilirim.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

Gencoo' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:
Gencoo' Alıntı:
Selamlar,

Şu an dediğim şey "Keşke 6.9.5 çıkmasaydı". Peki neden? Odalarda bazen kasmalar yapıyor 6.9.5 ve bu aslında menüdede olduğu için oyunu kapayıp açmamız gerekiyor ki tekrar olursa düzelene kadar yapacağız bu açıp kapama işlemini. Bunun dışında bazı yerlere girdiğimizde örnek hediye kutusuna girdim "x" e basıyorum çıkmıyor, diğer sayfaya geçmiyor ve yine oyunu kapatıp açmak gerekiyor. Sabah 6.9.5 ile oynadım ve NAME ESP vardı ancak gece yani şimdi girdim NAME ESP özelliği yok.

Kısacası:
Gerekirse 6.9.4 e geri dönelim ancak şu sorunlar kalksın.
Bunlar senin sorunların bizim değil. Kasması senin sorunun. 6.9.4 ile 6.9.5 arasında herhangi bir optimizasyon farkı yok.
Açıklamaları okusaydın Name Esp ve gamecrash için belirli günler olduğunu bilirdin.
Kasması sadece bendemi oluyor bunu bilmiyorum, fark yok yazmışsınız ancak 6.9.4 de bir kere kasmayan 6.9.5 de kasıyorsa bence ya bir yerde bir hata vardır ya da bende sorun vardır. Neyse, benden fazlası ile büyük olduğunu düşündüğüm için saygısızlık yapmamak istediğimden tartışma falan çıkmasın lütfen. :) 

Açıklamanın tümünü okumadım evet doğru çünkü biraz fazla uzun geldi diyebilirim.

Dword Vip Hack CPU Kullanımınızı Baya Bir Yükseltiyor ve Bilgisayar Sistemleriniz Düşükse yada İntarnet Hızınız Düşükse Ondan Kaynaklanabilir .

Üye
10 HİZMET YILI

mus' Alıntı:
abi çar ban yediya :(

Çaktırmadan oyna, Head shot açsan zaten herkes kafa yiyeceği için hile olduğunu anlamıyorlar ki anlasalarda inkar edeceksin.

xxbarutxx' Alıntı:
Yapacak bir şey yok diye biliyorum.

mus' Alıntı:
odadan atıyor ya

nasıl yapmalyıız

F6 ya basınca senin canını gören herkes ( kendi takımındakiler direkt atılır ) crash yiyor. Kapatmak için F7 tuşunu kullan. Odadan sen atılıyorsan aynı hileyi kullananlar birbirini atamıyor diye biliyorum.

1osmon2' Alıntı:
hile şuanda herkez kulana biliyomu wip olmadan

yaw kardeşim bi cvp atın da wip olmayan kulana biliyomu
Kullanabiliyor.

44mert66' Alıntı:
yazılar yeşil olmuyor
Sarıda kalıyorsa açılan penceredeki reklamlardan birine bas ve bekle, ardından bir sekme daha açılacak ( reklam penceresi değil ) ona F5 at sonra yazı yeşil olacak.

LieDied' Alıntı:
Olmy hep sarı kalıyor :( :'(
Yukarıdaki alıntıya verdiğim cevabı oku. ( 44mert66 alıntısı ) 

mehmetaltan' Alıntı:
Yukarıdaki alıntı değilde onun üstündeki alıntıya verdiğim cevabı oku ( 44mert66 alıntısı )

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

NEDEN RESLENMIYOR CEVAP

real yada slot inventory açıkken
resleme YAPMAZ

Üye
10 HİZMET YILI

cokk güzel saol

Üye
9 HİZMET YILI

vista 32 bit bilgisayarım var herşeyi yapıyorum yazı yeşil oluyo oyuna giriyorum ınserte basıyorum birşey gelmiyo direcxt 9ve11 de yükledim ama ınserte bastıgımda hile gelmiyor

Üye
9 HİZMET YILI

oncelıkle selamun aleykm şoyle bı sorum olcaktı 6.9.4 surumunde name esp vardı oyun gayet rahattı ben sadece o surumde headshot acıordum ızleme bıle acmıordum lakın yenı surum geldıgınde 6.9.5 game crash eklendıgı ıcın uyku modunda ornegın adamların ısmı gozukmuor ve oldugunde kendı adamını ızleyemıorsun bu yuzden ınsanın zevkı hevesı kacıor yanı lutfen eskı surum gerı gelsın bı cozum bulun hıle kullananlar ıcın hıle 10 numara 5 yıldız emege saygı lakın bu dedıgıme lutfen bı cozum bulun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...