Uzman Üye
RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.5 [GameCrash+Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill+HP]
tW WERİN DESTEKCİ GELSİN
tW WERİN DESTEKCİ GELSİN
bozkurt0541' Alıntı:indiremiyorum
neden hata veriyor
mehmetaltan' Alıntı:ya bu yeşil olmuyo sarı oluyo yeşile dönmüyo yardım edin lütfn
lolp333' Alıntı:ya abi ben dosyayı indiriyorum sadece MHstup3.1 çıkıyor oda açılmıyor ne yapmaıyım
xxbarutxx' Alıntı:tek bir sorun var hile'de sadece silahları etkinleştiriyorum uyku modun'da reslenmiyor adam'lar ne yapmam gerek'li
pixelTRmuay' Alıntı:NEDEN NAME ESP YOK VARSADA NERDE
lolp333' Alıntı:ya abi ben dosyayı indiriyorum sadece MHstup3.1 çıkıyor oda açılmıyor ne yapmaıyım
Kasması sadece bendemi oluyor bunu bilmiyorum, fark yok yazmışsınız ancak 6.9.4 de bir kere kasmayan 6.9.5 de kasıyorsa bence ya bir yerde bir hata vardır ya da bende sorun vardır. Neyse, benden fazlası ile büyük olduğunu düşündüğüm için saygısızlık yapmamak istediğimden tartışma falan çıkmasın lütfen.Nader11ndeu' Alıntı:Bunlar senin sorunların bizim değil. Kasması senin sorunun. 6.9.4 ile 6.9.5 arasında herhangi bir optimizasyon farkı yok.Gencoo' Alıntı:Selamlar,
Şu an dediğim şey "Keşke 6.9.5 çıkmasaydı". Peki neden? Odalarda bazen kasmalar yapıyor 6.9.5 ve bu aslında menüdede olduğu için oyunu kapayıp açmamız gerekiyor ki tekrar olursa düzelene kadar yapacağız bu açıp kapama işlemini. Bunun dışında bazı yerlere girdiğimizde örnek hediye kutusuna girdim "x" e basıyorum çıkmıyor, diğer sayfaya geçmiyor ve yine oyunu kapatıp açmak gerekiyor. Sabah 6.9.5 ile oynadım ve NAME ESP vardı ancak gece yani şimdi girdim NAME ESP özelliği yok.
Kısacası:
Gerekirse 6.9.4 e geri dönelim ancak şu sorunlar kalksın.
Açıklamaları okusaydın Name Esp ve gamecrash için belirli günler olduğunu bilirdin.
Gencoo' Alıntı:Kasması sadece bendemi oluyor bunu bilmiyorum, fark yok yazmışsınız ancak 6.9.4 de bir kere kasmayan 6.9.5 de kasıyorsa bence ya bir yerde bir hata vardır ya da bende sorun vardır. Neyse, benden fazlası ile büyük olduğunu düşündüğüm için saygısızlık yapmamak istediğimden tartışma falan çıkmasın lütfen.Nader11ndeu' Alıntı:Bunlar senin sorunların bizim değil. Kasması senin sorunun. 6.9.4 ile 6.9.5 arasında herhangi bir optimizasyon farkı yok.Gencoo' Alıntı:Selamlar,
Şu an dediğim şey "Keşke 6.9.5 çıkmasaydı". Peki neden? Odalarda bazen kasmalar yapıyor 6.9.5 ve bu aslında menüdede olduğu için oyunu kapayıp açmamız gerekiyor ki tekrar olursa düzelene kadar yapacağız bu açıp kapama işlemini. Bunun dışında bazı yerlere girdiğimizde örnek hediye kutusuna girdim "x" e basıyorum çıkmıyor, diğer sayfaya geçmiyor ve yine oyunu kapatıp açmak gerekiyor. Sabah 6.9.5 ile oynadım ve NAME ESP vardı ancak gece yani şimdi girdim NAME ESP özelliği yok.
Kısacası:
Gerekirse 6.9.4 e geri dönelim ancak şu sorunlar kalksın.
Açıklamaları okusaydın Name Esp ve gamecrash için belirli günler olduğunu bilirdin.![]()
Açıklamanın tümünü okumadım evet doğru çünkü biraz fazla uzun geldi diyebilirim.
mus' Alıntı:abi çar ban yediya![]()
Yapacak bir şey yok diye biliyorum.xxbarutxx' Alıntı:tek bir sorun var hile'de sadece silahları etkinleştiriyorum uyku modun'da reslenmiyor adam'lar ne yapmam gerek'li
mus' Alıntı:odadan atıyor ya
nasıl yapmalyıız
Kullanabiliyor.1osmon2' Alıntı:hile şuanda herkez kulana biliyomu wip olmadan
yaw kardeşim bi cvp atın da wip olmayan kulana biliyomu
Sarıda kalıyorsa açılan penceredeki reklamlardan birine bas ve bekle, ardından bir sekme daha açılacak ( reklam penceresi değil ) ona F5 at sonra yazı yeşil olacak.44mert66' Alıntı:yazılar yeşil olmuyor
Yukarıdaki alıntıya verdiğim cevabı oku. ( 44mert66 alıntısı )LieDied' Alıntı:Olmy hep sarı kalıyor:'(
Yukarıdaki alıntı değilde onun üstündeki alıntıya verdiğim cevabı oku ( 44mert66 alıntısı )mehmetaltan' Alıntı:ya bu yeşil olmuyo sarı oluyo yeşile dönmüyo yardım edin lütfn