Wolftü hilesi eğitimi gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Merhaba Memory Hackers ekibi, daha önce Wolftü hilesi gelmesi talebinde bulunmuştum fakat olumsuz cevap aldım. Teşekkür ederim fakat bize o sizin yaptığınız hile gerçekten lazım. Oyun bitmiş diyenler oyunda şu an, çoğu kişi dönüyor en azından 20-30 kişi net eskilerden. Onun için Memory Hackers ekibi lütfen mümkünse şu mükemmel hile yapılışını bana öğretir misiniz? Lütfen çok istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
18
Merhaba,
Yıl olmuş 2022, Wolftü ölü oyun. Önceden oyunun her sunucusu dolu olurdu, şimdi 1 tane sunucusu zar zor doluyor. Kurucumuz @nader11ndeu zamanında açıklamasını yaptı. Wolftü hilesi güncellenmeyecek.

Daha oynayan yok oyunu kardeşim, zaten kendimiz fixlettik hileyi. Daha wolftü oyunuyla ilgili en ufak bir proje geliştirmeyeceğiz. Zaten oyunu kapatırlar 1-2 sene içerisinde.
Hack will be not updated anymore. Game is dead now.

Hile eğitimi konusuna gelecek olursak da zamanında açıklamasını adminimiz yaptı.

Aynı konu daha önce de açıldı. Artık açılmasın lütfen. Kimse değerli vaktini birilerine bir şey öğretecek diye bir şey yok. Zaten hile kodlamasını öğretirsek bu forumun ne amacı kalmış oluyor? Herkes kendi hilesini yazsın o zaman. Kim kime ne öğretebilir ki? Ayrıca bilen kişiler de bunları azimle ve zamanla öğrenmişlerdir. Kimseden destek almadan kendi başlarına buralarına gelen insanlar. Sizi mi geliştirsinler, kendilerini mi? O yüzden eğitim bekleme yerine vakit harcayın ve bir yerden başlayın. Hobi olarak hile kodlayamazsın. Yeterli vakti ve emeği harcamadan kolay kolay hiçbir şey yapamazsınız.

Gene de değerli öneriniz için teşekkürler. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.