Seçkin Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
biliyorum seçkin üye iyiydi hile fix yemezdi en azından şimdi herkez kullanıcak fix yicekdostum güzelmi olmuş kötü mü olmuş bilemedim ama herkes kullanacak biraz kötü oldu bence onaylı üye olsaydı iyi olabilirdi bence herkes kullancak o kötü olmuş
ne zaman ?VİP hile geliyor bence onun için açtılar
bilmiyorum benim tahminim o yönde büyük ihtimalle yeni vip hilesi gelecek oda süper üye ve üzeri olucak büyük ihtimallene zaman ?
Vardır bir bildikleri , belkıde daha ıyısını daha ıyı uyelere sunacaklardırHer işte bir hayır vardır. Seçkin üyeler için olsaydı daha iyi olabilirdi
uye sevıyesı arttırrlabılırmıs ama . normal uye de degılde en azından onaylı uyegüzel oldu bence arkadaslar :/
orası doğru ama zaten 10 HP canı kalmıs oyun ıyıce yara alcak 5 HP canı kalcakBence İyi Yapmışlar Aktiflik Çoğalır
bı baktın 1 haftaya adamlar seckın uye ıcın VIP getırırlerHocam benim tavsiyem 1 hafta sonra tekrar seçkin üye yapsınlar . Yoksa herkes kullanır hızlı fix yer.
Etkılesımı arttırma noktasında ıyı ama kullanımı artması konusunda bıraz sıkıntı . hayırlısı olsun bakalımBana Kalırsa Aşırı Saçma