- Yasaklandı
kankam sırf wolftü için 300 mesaj yaptım şimdi üyeye düşürdülerEtkılesımı arttırma noktasında ıyı ama kullanımı artması konusunda bıraz sıkıntı . hayırlısı olsun bakalım
kankam sırf wolftü için 300 mesaj yaptım şimdi üyeye düşürdülerEtkılesımı arttırma noktasında ıyı ama kullanımı artması konusunda bıraz sıkıntı . hayırlısı olsun bakalım
suanda kullanabılıyor musunuz ? denedım ama acamadım ama ? acaba sorun bende mielınıze saglık iyi oldu bu
oyle deme kral ılla kı bır yerde seckın uye+ olmanın faydasını göreceksındırkankam sırf wolftü için 300 mesaj yaptım şimdi üyeye düşürdüler
tek isteğim fix yememesioyle deme kral ılla kı bır yerde seckın uye+ olmanın faydasını göreceksındır
aynen öyle fıx yemesın de gerisi halledilir . sen su anda kullanabılıyor musun hıleyı ben sorun yasıyorum bır turlu acamadımtek isteğim fix yememesi![]()
Hocam ama şöyle bişey var . Şuan üyelere açılan hile gerektiğinden fazla iyi . Tamam seçkin üye için çok daha iyisini getirsinler oda efsane olur fakat , üyelere verilen hile yani adam bedavadan çok iyi hile kullanıyor gibi bişey oluyor . Sen anladın beni . He bende bedava kullanıyorum ama durum farklı işte.bı baktın 1 haftaya adamlar seckın uye ıcın VIP getırırlerbellı olmaz
haklısın reis en azından onaylı uye sartı da olabılırdı . boyle uygun gormusler demek kıHocam ama şöyle bişey var . Şuan üyelere açılan hile gerektiğinden fazla iyi . Tamam seçkin üye için çok daha iyisini getirsinler oda efsane olur fakat , üyelere verilen hile yani adam bedavadan çok iyi hile kullanıyor gibi bişey oluyor . Sen anladın beni . He bende bedava kullanıyorum ama durum farklı işte.
Kullanabiliyorumaynen öyle fıx yemesın de gerisi halledilir . sen su anda kullanabılıyor musun hıleyı ben sorun yasıyorum bır turlu acamadım
ben neden acamıyorum ya ? sana zahmet olmazsa detaylıca anlatsan yada vıdeo cekıp koysan ?Kullanabiliyorum
Gelmiyecekmiş.bilmiyorum benim tahminim o yönde büyük ihtimalle yeni vip hilesi gelecek oda süper üye ve üzeri olucak büyük ihtimalle