Wolftü Kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Herkese merhabalar arkadaşlar wolftü da tam adamla çatışmaya başlıyorum oyun kasıyor ve ölüyorum bu olay da arada oluyor arada olmuyor zaten belli bir süre sonra insanın canını sıkıyor ben bu kasma problemini nasıl düzeltebilirim ? Win 7 pro 64 bit yükledim kasma devam etti win 10 pro 64 bit yükledim sorun hala devam etti en son win 7 starter 32 bit yükledim hala devam ediyor napabilirim :(
Sistemim ;
Geforce gtx 840m 2 gb
İntel Core i5 4210M CPU @ 2.60 Ghz
8 Gb ram ddr3
İşletim sistemim Win7 Starter

not: güç seçeneklerinden en iyi performansa getirdim oyun içi ayarları düşürdüm driver booster ile driverları güncelledim ama hala kasıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende de aynı sorun var onun dişinda başka bir sorun daha var memory heckers acıyorum oyunlardan wolftü ı seçiyorum Dworld lite yukle diyorum herşe normal veri alınıyor fln yazıyor sonra oyun bekleniyor yazıyor ve oyunu açıyorum oyuna giriyor ama hile menusu açılmıyor hile fix lenmiş olabılırmı

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
driver boosteri boşver starterden ilk win 7 ultimateye geç 64 bit sonra ekran kartı driverini yükle işlemcininde oyle overclok yap 600 fps h.o.

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI

Bende de oluyordu aynisi bu videolari izle biraz artis oluyor FPS de eğer hala drvam ediyorsa ÖM at

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
driver boosteri boşver starterden ilk win 7 ultimateye geç 64 bit sonra ekran kartı driverini yükle işlemcininde oyle overclok yap 600 fps h.o.
kanka overclok dizüstü bilgisayara yapılıyormu
Post automatically merged:

Driver'dan olabilir birde güce bağlı iken dene istersen güç bağlı değilken harici ekran kartı devreye geçmeyebilir.
Eve gidince deneyeceğim
Post automatically merged:

Bende de oluyordu aynisi bu videolari izle biraz artis oluyor FPS de eğer hala drvam ediyorsa ÖM at

Bakalım kardeşim deneyim o na göre yazarım sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...