17 Eyl 2016 #1 ByTrGDF B Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI V.b İle kendi kodladığım hileyle girince çok kasıyor oyun bu sorunun bi çözümü varmı hile kodlarken başka indirdiğm hilelerde hiç kasma yok oyunda kendi kodladıklarımda bu sorun oluyor.
V.b İle kendi kodladığım hileyle girince çok kasıyor oyun bu sorunun bi çözümü varmı hile kodlarken başka indirdiğm hilelerde hiç kasma yok oyunda kendi kodladıklarımda bu sorun oluyor.
17 Eyl 2016 #2 mmeteyldr Seni sever beni sevmeyenler Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2016 Mesajlar 314 Tepki puanı 40 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Kodlarına Bir Bakmanı Tavsiye Ederim Kardeşim C.eft i Kontrol Et Belki Hata Ondadır Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 ByTrGDF B Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI marinex34' Alıntı: Kodlarına Bir Bakmanı Tavsiye Ederim Kardeşim C.eft i Kontrol Et Belki Hata Ondadır Genişletmek için tıklayın ... C.eft Ne Oluyor Kardeşim. Normalde Hileler Sorunsuz çalışıyor ama odadayken çok kasıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
marinex34' Alıntı: Kodlarına Bir Bakmanı Tavsiye Ederim Kardeşim C.eft i Kontrol Et Belki Hata Ondadır Genişletmek için tıklayın ... C.eft Ne Oluyor Kardeşim. Normalde Hileler Sorunsuz çalışıyor ama odadayken çok kasıyor.