wolftü Oyunu Silip Yeniden Yükleyin Hatası Çözümü 2017

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar Arkadaşlar Bugünlerde Çoğu Tanıdığım arkadaşlarımın karşılaştığı ve benimde karışlaştığım wolftü Oyunu Silip Yeniden Yükleyin Hatası'nın çözümünü Sunacağım. Sunduğum Çözümler Tamamen Bana Aittir.

[font=arial, sans-serif]✔ Bilgisayarım Yerel Disk ( C ) Joygame Dosyasını Tamamen Silin.[/FONT]

[font=arial, sans-serif]
M0LN07.jpg
[/FONT]

[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔ Denetim Masası - Program Kaldırdan Wolfteamı Kaldıralım.[/FONT][/FONT]

[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔  Aramadan Wolfteamı Silelim. ( Geri Dönümüş Kutusunu Dahi Boşaltiyoruz.[/FONT][/FONT][/FONT]

[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]
R0omOo.jpg
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔  Son Olarak wolftü'ı Yeniden Kuriyoruz. [/FONT][/FONT]

İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana.

MemoryHackers Farkıyla

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM OLDU !

+ DEDİKLERİNİ YAPDIM TEKRAR YÜKLEMEDEN ÖNCE Ccleaner İLE TARATIN DÜZELİR 100%100 KESİN ÇÖZÜLECEKTİR

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bu Gün Bendede Oldu Nedeni Kendi Dllmi wolftü TSnin İçine attığımdan Dolayı Oldu Dllmi Sildim wolftü TS'den Sonra Düzeldi Dwordda Belki Dll'yi wolftü TS'de Saklıyolardır Ondan Olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
14 03 2017 Access Violotion hatası alanlar tekrardan loaderi indirsinler hala access violation hatası alıyorum pls yardım + yükle dedikten sonra wolfteamı açıyorum donuyor kapanıyor çalışmayı durdurdu dior yardımmm

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Lahmacun' Alıntı:
14 03 2017  Access Violotion hatası alanlar tekrardan loaderi indirsinler  hala access violation hatası alıyorum pls yardım + yükle dedikten sonra wolfteamı açıyorum donuyor kapanıyor çalışmayı durdurdu dior yardımmm

Adını Niye Böyle Yaptın Şimdi Herkezin Canı Lahmacun Çekecek XD :D Ayıp Değilmi Siteye Lahmacun Borçlusun XD :D Q:EWW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...