- Yasaklandı
Banlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar Bugünlerde Çoğu Tanıdığım arkadaşlarımın karşılaştığı ve benimde karışlaştığım wolftü Oyunu Silip Yeniden Yükleyin Hatası'nın çözümünü Sunacağım. Sunduğum Çözümler Tamamen Bana Aittir.
[font=arial, sans-serif]✔ Bilgisayarım Yerel Disk ( C ) Joygame Dosyasını Tamamen Silin.[/FONT]
[font=arial, sans-serif]
[/FONT]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔ Denetim Masası - Program Kaldırdan Wolfteamı Kaldıralım.[/FONT][/FONT]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔ Aramadan Wolfteamı Silelim. ( Geri Dönümüş Kutusunu Dahi Boşaltiyoruz.[/FONT][/FONT][/FONT]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]
[/FONT][/FONT][/FONT]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔ Son Olarak wolftü'ı Yeniden Kuriyoruz. [/FONT][/FONT]
İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana.
MemoryHackers Farkıyla
[font=arial, sans-serif]✔ Bilgisayarım Yerel Disk ( C ) Joygame Dosyasını Tamamen Silin.[/FONT]
[font=arial, sans-serif]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔ Denetim Masası - Program Kaldırdan Wolfteamı Kaldıralım.[/FONT][/FONT]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔ Aramadan Wolfteamı Silelim. ( Geri Dönümüş Kutusunu Dahi Boşaltiyoruz.[/FONT][/FONT][/FONT]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]✔ Son Olarak wolftü'ı Yeniden Kuriyoruz. [/FONT][/FONT]
İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana.
MemoryHackers Farkıyla