wolftü Oyununu Kasmadan Seri Şekilde Oynayabilmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum.Bu konu wolftü oyununu kasmadan ve seri şekilde oynamak isteyenler için açılmıştır.Neyse anlatıma geçelim...

Arkadaşlar öncelikle oyunumuzu açıyoruz.Daha sonra seçenekler kısmına geliyoruz ve oradan "GÖRÜNTÜ" kısımındaki "ÇÖZÜNÜRLÜK" ayarını "1024 x 768" yapıyoruz.Onun altındaki "GRAFİK ETKİSİ" adlı ayarıda "ORTA" olarak işaretliyoruz.Daha sonra "GRAFIK ETKILERI" adlı bölüme geliyoruz ve orada "V-SYNC" adlı ayarı "DEĞİŞTİR" olarak işaretliyoruz.Vakit kaybetmeden onun altındaki "KAN İZİ" ayarını ise "KAPALI" olarak değiştiriyoruz.Bunların sağ tarafındaki "PARLAKLIK" ayarını "KULLANMA" olarak "ANIMASYON" ayarını "KULLAN" olarak değiştiriyoruz.Ve son olarak en altta "PARLAKLIK" kısmını "9" yapıyoruz.Daha sonra odalara girip kasmadan, seri bir oyun oynuyoruz... 
Smiley%20(24).gif

Arkadaşlar buda yaptığımız ayarların hazır olarak ekran görüntüsü...

k0l58.png

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
RE: wolftü Oyununu Lagsız ve Seri Şekilde Oynamak

Lag İle Parlaklıgın Alakası Yok Diye Düşünüyorum

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
RE: wolftü Oyununu Lagsız ve Seri Şekilde Oynamak

Dostum öncelikle merhaba, anlattığın yöntem ile sadece '' FPS '' artırabilirsin. Senin konu içerisinde ve başlığında belirttiğin '' LAG '', internet hızının performansı ile alakalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...