wolftü Para Sömürüyor Mu?

Sizce

• Evet Para Sömürüyor

Oy: 126 92.0%
  • Hayır Para Sömürmüyor

Oy: 11 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
adam lar para fışkırıyor biraz para bağışlasın muhtacı olan insanlar

Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar bana wolftü nün güncel envanter hackkini link atrmsnz

Üye
9 HİZMET YILI
bi türlü bulamdım siteye de girdim bulamadım nerden girip nasıl yapcaz yardım edebilirmisinz

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Boş bi konu kardeşim dön ve kayıt olduğun siteye bak zaten cevap belli?

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hemde nası sömürüyor bu yüzden hile açıyorum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
turnuvalara 250 Bin tl yatiriyolar :D günlük 50 binde vardır kazançarı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
beyler mmo fps oyunlarının çoğu pay2win dir ona bakarsanız zuladada aynı şey mevcut

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
sömürüyormu anasını bile gibiyor ne diyorsun sen Türkiye'de enayi insan çok olduğundan a*k kolsuzları

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
tabikide sömürüyor bu işin içinde cok paralar dönüyor ayrıca haksız yere banlanan çarlarda cabası bu tür oyunlarada para yatırılmaz Oyuzden Hileler Var :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Basit bir hesap yapalım, 2013-2014 yıllarında wolftü popülerdi, hatta kendilerinden türkiyenin en iyi fps oyunu diyede bahsederlerdi. Fakat tabiki bu yalan ama neyse konumuz değil :D Şimdi o zamanlar benim hatırladığım tr serverini 2milyona yakın kişi oynuyordu ayda. O zamanlara ait yayınlanan bir makalede wolftü oynayan kişi sayısını şu metaforla ifade etmiş yöneticiler:

wolftü'i, Türkiye'de yayına girdiği 2009 yılından beri toplam 18,5 milyon kişi oynamış. Dünyada nüfusu 18 milyonun altında olan tam 183 ülke var. İsveç, Macaristan ve Hollanda bunlardan sadece üçü. Başka bir deyişle, wolftü'in kullanıcı sayısı Portekiz ve Avusturya'nın nüfuslarının toplamına eşit! Ölçeği biraz değiştirmek gerekirse, wolftü'deki tüm Christopher Smith'ler el ele tutuşarak İstanbul'dan Bursa'ya kadar uzanan bir "Chris Duvarı" oluşturabilirler.
Peki bu milyonlar ne kadar oyun oynuyor?
İşte en akılalmaz rakamlar burada karşımıza çıkıyor. wolftü'de bir günde kişi başına geçirilen zamanı topladığımızda görüyoruz ki, wolftü'de günde 1,6 milyon raunt oynanırken tam 704 YIL oyun zamanı geçiriliyor. İnterneti, elektriği, sanayi devrimini, Fransız İhtilali'ni ve Amerika'nın keşfini unutun; bundan 704 yıl önce Osman Bey, henüz Anadolu'da Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerini atıyordu. Yüzyılları bir güne sığdıran wolftü, oyuncularına günde toplam 6 milyar altın dağıtıyor. Bu meblağın ölçeğini anlayabilmemiz gerçekten kolay değil, ancak 6 milyar çeyrek altını yan yana koyarak neredeyse dünyanın çevresinde bir tur atabiliriz.

Diyeceğim o ki, şuan ayda 10 milyon kişi Türkiyeden wolftü oynasa, her biri ayda 1tl yatırsa oyuna adamların aylık kazancı 10.000.000 (10 milyon ) lira olur. Günlükte 333.000 (333 milyar) lira yapar. Kısacası: wolftü PARANIN A. Koyuyor arkadaşlar. Enayi veletlerde gidip bu boktan oyuna para yatırıyor. Zaten yakında kapatırlar rahat olun :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kapatacaklarını Hiç Sanmam Okadar Para Kazanıyorlar Neden Kapatsınlar :D Sen Olsan Kapatırmıydın

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Açıkcası haftalık 50-150 tl arası yüklüyordum noldu 1 yıl a yakın gırmedım yarbay a düşmüş hesabım adil mi değil parayı kesince gücsüzleşiyormusun oda kesinlikle evet oyuzden forever hack önerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...