Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabikide sömürüyor bu işin içinde cok paralar dönüyor ayrıca haksız yere banlanan çarlarda cabası bu tür oyunlarada para yatırılmaz Oyuzden Hileler Var
Basit bir hesap yapalım, 2013-2014 yıllarında wolftü popülerdi, hatta kendilerinden türkiyenin en iyi fps oyunu diyede bahsederlerdi. Fakat tabiki bu yalan ama neyse konumuz değil Şimdi o zamanlar benim hatırladığım tr serverini 2milyona yakın kişi oynuyordu ayda. O zamanlara ait yayınlanan bir makalede wolftü oynayan kişi sayısını şu metaforla ifade etmiş yöneticiler:
wolftü'i, Türkiye'de yayına girdiği 2009 yılından beri toplam 18,5 milyon kişi oynamış. Dünyada nüfusu 18 milyonun altında olan tam 183 ülke var. İsveç, Macaristan ve Hollanda bunlardan sadece üçü. Başka bir deyişle, wolftü'in kullanıcı sayısı Portekiz ve Avusturya'nın nüfuslarının toplamına eşit! Ölçeği biraz değiştirmek gerekirse, wolftü'deki tüm Christopher Smith'ler el ele tutuşarak İstanbul'dan Bursa'ya kadar uzanan bir "Chris Duvarı" oluşturabilirler.
Peki bu milyonlar ne kadar oyun oynuyor?
İşte en akılalmaz rakamlar burada karşımıza çıkıyor. wolftü'de bir günde kişi başına geçirilen zamanı topladığımızda görüyoruz ki, wolftü'de günde 1,6 milyon raunt oynanırken tam 704 YIL oyun zamanı geçiriliyor. İnterneti, elektriği, sanayi devrimini, Fransız İhtilali'ni ve Amerika'nın keşfini unutun; bundan 704 yıl önce Osman Bey, henüz Anadolu'da Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerini atıyordu. Yüzyılları bir güne sığdıran wolftü, oyuncularına günde toplam 6 milyar altın dağıtıyor. Bu meblağın ölçeğini anlayabilmemiz gerçekten kolay değil, ancak 6 milyar çeyrek altını yan yana koyarak neredeyse dünyanın çevresinde bir tur atabiliriz.
Diyeceğim o ki, şuan ayda 10 milyon kişi Türkiyeden wolftü oynasa, her biri ayda 1tl yatırsa oyuna adamların aylık kazancı 10.000.000 (10 milyon ) lira olur. Günlükte 333.000 (333 milyar) lira yapar. Kısacası: wolftü PARANIN A. Koyuyor arkadaşlar. Enayi veletlerde gidip bu boktan oyuna para yatırıyor. Zaten yakında kapatırlar rahat olun
Açıkcası haftalık 50-150 tl arası yüklüyordum noldu 1 yıl a yakın gırmedım yarbay a düşmüş hesabım adil mi değil parayı kesince gücsüzleşiyormusun oda kesinlikle evet oyuzden forever hack önerim