Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herkese iyi günler dilerim hileyi çalıştırıyorum sorunsuz bir şekilde fakat oyuna giriş yaptığım zaman menünün gelmediğini görüyorum hiç bir şekilde gelmiyor sorun nedir acaba bilen ulaşabilirmi lütfen
dostum hile cra cklı hile olduğu için bazı kişilerde açılmıyor

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkese iyi günler dilerim hileyi çalıştırıyorum sorunsuz bir şekilde fakat oyuna giriş yaptığım zaman menünün gelmediğini görüyorum hiç bir şekilde gelmiyor sorun nedir acaba bilen ulaşabilirmi lütfen
o hata malesef bu hileyi kullananların yarısından çoğunda var bendede var ama hayla çözemedim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o hata malesef bu hileyi kullananların yarısından çoğunda var bendede var ama hayla çözemedim
dostum büyük ihtimal de çözümü yok bende de açılmıyor denemediğim şey kalmadı hilenin dc adresine gidip ordan gerekli programları yükledim yine olmadı tek çare hergün denemek belki açılır

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum büyük ihtimal de çözümü yok bende de açılmıyor denemediğim şey kalmadı hilenin dc adresine gidip ordan gerekli programları yükledim yine olmadı tek çare hergün denemek belki açılır
300 yorum kasmaya bak diyer hileyi kullan kanka visual programlarını indirdin sanırım dimi onların hepsini mi kurdun tek tek ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
300 yorum kasmaya bak diyer hileyi kullan kanka visual programlarını indirdin sanırım dimi onların hepsini mi kurdun tek tek ?
dostum iki tane dosya vardı vcredist_x86 ve vcredist_x64 benim pc 64 bit olduğu için sadece 64 olanı kurdum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kalıcı olabilecek mi? Ek olarak bizim takım ve karşı takım görebiliyor mu?

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bendede hep oyle oluyodu pc ye reset attım dırek oyuna gırıp hileyi yaptım calıstı dene belki olur bende oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...