Evet onaylı üye olman lazımhileyi kullanmak için illa onaylı üye olmamızmı lazım ?
bu forumda yokwin 7 için hile var mı
tam ekran çözümü varmı çözünürlük değişmiyor onu değiştirme şansım yok mu ya?bu forumda yok
Videoda yapılısı var izlermisinkanka ben kullanamıyorum yükle diyince gelmiyor
dostum hile cracklı bir hile olduğun için yetkililer hileyle ilgilenmiyor hilenin menüsü gelip gelmemesi şans işi menü gelmiyorsa uğraşma ilerde biri çözümünü bulursa kullanabilirsin diğer türlü yetkililer hilede güncelleme vb yapmıyormenü g elmemesinin sebebi nedir
ya aga hile güzel hoşta kullanamadıktan sonra ne anladık lütfen çözüm bulun menü gözükmeme sorununa
cracklı derken normalde paralı hilemidostum hile cracklı bir hile olduğun için yetkililer hileyle ilgilenmiyor hilenin menüsü gelip gelmemesi şans işi menü gelmiyorsa uğraşma ilerde biri çözümünü bulursa kullanabilirsin diğer türlü yetkililer hilede güncelleme vb yapmıyor
aynen normalde hile belirli bir ücret karşılığı key olarak satılıyor, galiba siteden bir arkadaş crackleyip paylaşmışcracklı derken normalde paralı hilemi
cracklı olmayan halindede böyle bı sıkıntı varmı yoksa cracklı olduğu içinmi böyleaynen normalde hile belirli bir ücret karşılığı key olarak satılıyor, galiba siteden bir arkadaş crackleyip paylaşmış
dostum onunla ilgili bir bilgim yok satan kişilerle konuşman lazım ama onda öyle bir sıkıntı olsa bile para verdiğin için seninle ilgilenip sorununa çözüm bulacaklardır belki de sadece cracklı olduğu için bazı kişilerde açılmıyordur bilemeyizcracklı olmayan halindede böyle bı sıkıntı varmı yoksa cracklı olduğu içinmi böyle
anladım teşekürler bu hile yerine dwordun bi alt versiyonunu onaylı üyelere açabilirlerdi böyle iyi olmamışdostum onunla ilgili bir bilgim yok satan kişilerle konuşman lazım ama onda öyle bir sıkıntı olsa bile para verdiğin için seninle ilgilenip sorununa çözüm bulacaklardır belki de sadece cracklı olduğu için bazı kişilerde açılmıyordur bilemeyiz
haklısın dostum ama yöneticiler de sitede aktifliği arttırmak için yapmış olabilirleranladım teşekürler bu hile yerine dwordun bi alt versiyonunu onaylı üyelere açabilirlerdi böyle iyi olmamış
300 de yapmazsın 200 falan iyidir azaltsalar güzel olurhaklısın dostum ama yöneticiler de sitede aktifliği arttırmak için yapmış olabilirler
evethileyi kullanmak için illa onaylı üye olmamızmı lazım ?
4 senedir üyesin her gün 1 mesaj atsan zaten 1000+ mesaj yapar300 de yapmazsın 200 falan iyidir azaltsalar güzel olur
hilenin çabuk fix yememesi içinhaklısın dostum ama yöneticiler de sitede aktifliği arttırmak için yapmış olabilirler
hile güzel bir sorun yokanladım teşekürler bu hile yerine dwordun bi alt versiyonunu onaylı üyelere açabilirlerdi böyle iyi olmamış
kapanması gerekiyor zatenİnjektörde sıkıntı mı var?
Oyun açılırken kapanıyo injektör