Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şu hileyi çalıştırmak için 3 kere format attım hdd kendinden geçti yine olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Adamım sen bir tanrısın, teşekkürler adam bana çok yardımcı oldu

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
menü g elmemesinin sebebi nedir
ya aga hile güzel hoşta kullanamadıktan sonra ne anladık lütfen çözüm bulun menü gözükmeme sorununa

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
menü g elmemesinin sebebi nedir
ya aga hile güzel hoşta kullanamadıktan sonra ne anladık lütfen çözüm bulun menü gözükmeme sorununa
dostum hile cracklı bir hile olduğun için yetkililer hileyle ilgilenmiyor hilenin menüsü gelip gelmemesi şans işi menü gelmiyorsa uğraşma ilerde biri çözümünü bulursa kullanabilirsin diğer türlü yetkililer hilede güncelleme vb yapmıyor

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dostum hile cracklı bir hile olduğun için yetkililer hileyle ilgilenmiyor hilenin menüsü gelip gelmemesi şans işi menü gelmiyorsa uğraşma ilerde biri çözümünü bulursa kullanabilirsin diğer türlü yetkililer hilede güncelleme vb yapmıyor
cracklı derken normalde paralı hilemi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cracklı olmayan halindede böyle bı sıkıntı varmı yoksa cracklı olduğu içinmi böyle
dostum onunla ilgili bir bilgim yok satan kişilerle konuşman lazım ama onda öyle bir sıkıntı olsa bile para verdiğin için seninle ilgilenip sorununa çözüm bulacaklardır belki de sadece cracklı olduğu için bazı kişilerde açılmıyordur bilemeyiz

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dostum onunla ilgili bir bilgim yok satan kişilerle konuşman lazım ama onda öyle bir sıkıntı olsa bile para verdiğin için seninle ilgilenip sorununa çözüm bulacaklardır belki de sadece cracklı olduğu için bazı kişilerde açılmıyordur bilemeyiz
anladım teşekürler bu hile yerine dwordun bi alt versiyonunu onaylı üyelere açabilirlerdi böyle iyi olmamış

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hileyi kullanmak için illa onaylı üye olmamızmı lazım ?
evet
300 de yapmazsın 200 falan iyidir azaltsalar güzel olur
4 senedir üyesin her gün 1 mesaj atsan zaten 1000+ mesaj yapar
haklısın dostum ama yöneticiler de sitede aktifliği arttırmak için yapmış olabilirler
hilenin çabuk fix yememesi için
anladım teşekürler bu hile yerine dwordun bi alt versiyonunu onaylı üyelere açabilirlerdi böyle iyi olmamış
hile güzel bir sorun yok

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İnjektörde sıkıntı mı var?
Oyun açılırken kapanıyo injektör

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu yeni kesmek güncellemesi gerçekten çok iyi, çok etkilendim, hile yapmayı gerçekten çok beğendim, indirmenizi tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...