Seçkin Üye
oyun açılırken değil oyun açılıp giriş ekranında(sunucu ekranı gelmeden önce) aşağı alıp succes yazıp sonra kapanması lazımkapanması gerekiyor zaten
oyun açılırken değil oyun açılıp giriş ekranında(sunucu ekranı gelmeden önce) aşağı alıp succes yazıp sonra kapanması lazımkapanması gerekiyor zaten
Yoktur olsa bile adamlar yardım edercracklı olmayan halindede böyle bı sıkıntı varmı yoksa cracklı olduğu içinmi böyle
hile çözümlerine bak knk olmadı defenderi vb kontor etHile yine mi bozuldu beyler bi yardımcı olur musunuz hile bir gün var bir gün yok İnjection Failed diyor Succes demiyor artık
yok kanka onlarda hiç sıkıntı yok hile bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor, bu sefer tamamen gitti succes ! diyip hile oluyodu şimdi İnjection Failed diyor malesefhile çözümlerine bak knk olmadı defenderi vb kontor et
50 mesajonaylı üye icin kac mesaj lazım
ben 4 senedir bu foruma üyeyim wolftü hack yapmayı bıraktı bende ara ara girip bakıyordum belki yapmıslardır diye 4 sene sonra yaptılar tesekkürlerOnaylı üye olmak için 50 mesaj gerek cidden emek gösterirseniz bu platformda en iyi ölçüde karşılığını alacağınızdan emin olabilirsiniz arkadaşlar![]()
knk başka bir hileyi download yapmayı denedin mi en azından sorunun sadece 1 hilede mi olduğunu anlarız zaten hile cracklı olduğu için sitenin %50 sinde çalışmıyoryok kanka onlarda hiç sıkıntı yok hile bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor, bu sefer tamamen gitti succes ! diyip hile oluyodu şimdi İnjection Failed diyor malesef
denedim denedim sadece bu hiledeymiş kanka hile bir gün var bir gün yok şansına artık olursa oluyor xDknk başka bir hileyi download yapmayı denedin mi en azından sorunun sadece 1 hilede mi olduğunu anlarız zaten hile cracklı olduğu için sitenin %50 sinde çalışmıyor
valla sen kullanabildiysen sevin knk ben daha hiç kullanamadım direk menü gelmiyor bendedenedim denedim sadece bu hiledeymiş kanka hile bir gün var bir gün yok şansına artık olursa oluyor xD
sıkıntı etme 300 yorum olmak üzeresin diğer hileyi kullanırsın daha iyidir belkivalla sen kullanabildiysen sevin knk ben daha hiç kullanamadım direk menü gelmiyor bende
pc yeniden başlatHile yine mi bozuldu beyler bi yardımcı olur musunuz hile bir gün var bir gün yok İnjection Failed diyor Succes demiyor artık