kanka ondan önce mesaj atcan ama spam degil sonra onaylancan bende olmaya calısıyom en az 40 mesaj mı ne atcanNasıl seriden onaylı üye olurum
Onaylı üye olman gerekiyor onaylı üye olmak için minimum 50 mesaj atman gerekiyor spam mesaj veya capslock açık mesaj atarsan mesajların siliniyor banda yiyebilirsin bildiğin konulara mesaj atmalısınNeden ben hileyi çalıştıramıyorum yardım edermisiniz
dostum ilk hileyi açmadığımız için ban vb yemeyiz demiDostum bendede hep oyle oluyodu pc ye reset attım dırek oyuna gırıp hileyi yaptım calıstı dene belki olur bende oldu
hile memoryhackers e ait bir hile değil başka yerden cra ck yapıp koyulduğu için h1le hiçbir şekilde gğncelleme almıcak küçük bi ihtimal siteden biri hilenin yeni sürümünü cracklerse güncellenmiş olurgüncelleme gelecek mi
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ bu konuda var çözümBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapböyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı
dostum hileyi açtığında ikinci bi pencere açılıyor o geldiğinde oyunu açıyorsun oyunun ilk açılış yeri gelince oyun kendini aşağı alıyor ve 2.cmd succes yazısı yazıp kapanıyor bip sesi de duyarsın sonra oyuna gitip insert tuşuna basıcaksın eğer menü gelmiyorsa hile sende çalışmıyor demektir[QUOTE = "cançk, yayın: 2766186, üye: 414360"]
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ bu konuda var çözüm
[/ALINTI]
çok teşekkür ederim ama başka bi pencere falan da açılmıyo oyuna girince olmuyor nasıl olacak kral bı aydınlatırmısın sana zahmet
menü değil bende direk memory hacker falan yazan 2. pencere falan gelmıyordostum hileyi açtığında ikinci bi pencere açılıyor o geldiğinde oyunu açıyorsun oyunun ilk açılış yeri gelince oyun kendini aşağı alıyor ve 2.cmd succes yazısı yazıp kapanıyor bip sesi de duyarsın sonra oyuna gitip insert tuşuna basıcaksın eğer menü gelmiyorsa hile sende çalışmıyor demektir
hiç açılmıyorsa bi bilgim yok dostum o ikinci pencere açılmadan çalışmaz hilemenü değil bende direk memory hacker falan yazan 2. pencere falan gelmıyor