Onaylı Üye
Stopping diyor sonda açılmıyor çözümünü hile bilen varsa ulaşabilirmi
dostum lobide vb ekran yarım diye biliyorum vip hilesinde de öyleEkran yarım kalıyor ya hileyi inject edince onu nasıl çözeceğiz?
ücretli versiyonu ban atmıyorbansız hile olmaz dikkat edeceksiniz
ben ücretli yazılımı kullanıyorum sorun oluşmaya başladı oyunda lobi seçerken hata oluştu destek sistemine başvur diyor ama çözerler inşallahherkeste bu tür hatalar var ücretli yazılımda yok diyorlarr kardo
O hesapla ilgili bir sorun o hileyi kullanınca oluyor eğer ilk defa o hatayı veriyorsa üç günlük tekrar olursa sınırsız olur o hata destek sisteminde yetkililer başlık açmışben ücretli yazılımı kullanıyorum sorun oluşmaya başladı oyunda lobi seçerken hata oluştu destek sistemine başvur diyor ama çözerler inşallah
Oyunu alta aldıkdan sonra cmd ile birlikte oyunda kapanıyor mu ?Ben çalıştıramadım,normal şekilde oyun bekleniyor yazıyor,giriş yaptığım zaman oyunu alta alıyor ve hile cmd sini kapatıyor.Nasıl düzeltirim veya sorunu ne ?
bugün bende gördüm dostum ama bende eskiden de ara ara öyle hata verip atıyordu yeniden giriş yapıyordum açılıyordu şimdi açılmıyor sınırsız değildir heraldeO hesapla ilgili bir sorun o hileyi kullanınca oluyor eğer ilk defa o hatayı veriyorsa üç günlük tekrar olursa sınırsız olur o hata destek sisteminde yetkililer başlık açmışBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aynen ücretini ödeyip aldım ama yetkili de o oyunun hatası dedi herhangi bir destek vermedi konuşucam yine birkaç kişi daha aynı hata yüzünden oynayamıyor güncelleme gerekliParalımı aldın kardo sen para vermişsen çözerler illa beleşe çözmüyor kimse of off bizim arkamızda kimse yok senin arkanda hacker ekibi vardır şimdii
lisanslı kullanıyorum dostum bende yasaklandım inşallah 3 gün flndir yasakKardomm galiba ***** kullananlar ban yemiş pc leri lisanslı hackkte bu yoktur paralı yanii
Is this breach not working now and will work tomorrow or what?hile baya güzel olmuş
yarın ilk işim hileyi denemek olcak![]()