Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Stopping diyor sonda açılmıyor çözümünü hile bilen varsa ulaşabilirmi

Üye
5 HİZMET YILI
anlamadım ve çok saçma bişey lobiye girerken nasıl atıyor ? pc yi kırıcam heralde yardım pls

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bazı oyunların avantajına sahip olmak elbette rekabetçi bir seviyede her zaman eğlencelidir, katkı için çok teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
110-120 tl 1 aylık hileye para verene kadar o paraya güzel eşyalı bir çar dizersin seni 1 yıl götürür. Saçmalık

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben ücretli yazılımı kullanıyorum sorun oluşmaya başladı oyunda lobi seçerken hata oluştu destek sistemine başvur diyor ama çözerler inşallah
O hesapla ilgili bir sorun o hileyi kullanınca oluyor eğer ilk defa o hatayı veriyorsa üç günlük tekrar olursa sınırsız olur o hata destek sisteminde yetkililer başlık açmış
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben çalıştıramadım,normal şekilde oyun bekleniyor yazıyor,giriş yaptığım zaman oyunu alta alıyor ve hile cmd sini kapatıyor.Nasıl düzeltirim veya sorunu ne ?

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaslar lütfen reklam yapmayınız söyliyim dedim icimden geldi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
onaylı uye olunca kullana bılıcez diye yazmıssınız inşallah az akldı ama onaylı olmaya

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O hesapla ilgili bir sorun o hileyi kullanınca oluyor eğer ilk defa o hatayı veriyorsa üç günlük tekrar olursa sınırsız olur o hata destek sisteminde yetkililer başlık açmış
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bugün bende gördüm dostum ama bende eskiden de ara ara öyle hata verip atıyordu yeniden giriş yapıyordum açılıyordu şimdi açılmıyor sınırsız değildir heralde
Paralımı aldın kardo sen para vermişsen çözerler illa beleşe çözmüyor kimse of off bizim arkamızda kimse yok senin arkanda hacker ekibi vardır şimdii
aynen ücretini ödeyip aldım ama yetkili de o oyunun hatası dedi herhangi bir destek vermedi konuşucam yine birkaç kişi daha aynı hata yüzünden oynayamıyor güncelleme gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...