Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi sorunsuz calıstıyorum güvenlik durumları flan kapatıyorum yanlız menü gelmiyor. Home veya Ins tusu basıyorum hıcbır türlü gelmiyor yardımcı olursaız sevinirim sizden istegim özelden yazın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
300 değil 50 mesaj yapmalısın ve ssn de yapmışsın onaylı üye olmuşsun bu hileyi çalıştırabilirsin.Diğer hile dword lite remake için 300 mesaj gerekiyor ki o da güncelleniyor yenisi muhtemelen 600 mesaj gerektirecek.Kısacası bu hileyi kullanmak için yeterli mesaja sahipsin

I tried it didn't work.Unfortunately a lot of cheats doesn't work on windows10,2004.
yapabiliyorum bu hileyi ama buda artık çalışmıyor diğerininde 300 mesaj olmasından çok fazla olmasından yakınıyorum o yorumda anlatmak istediğim
nasıl confirmed member alacağım hileleri kullanamıyorum
50 mesaj atmalsın

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi kurup acabilen varsa lütfen bana pm den yazabilrmi ciddi bir sorun var yapamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi sorunsuz calıstıyorum güvenlik durumları flan kapatıyorum yanlız menü gelmiyor. Home veya Ins tusu basıyorum hıcbır türlü gelmiyor yardımcı olursaız sevinirim sizden istegim özelden yazın
Normal, konudaki herkes diyor bunu bazilarinda çalişirken bazilarinda çalişmıyor kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi kurup acabilen varsa lütfen bana pm den yazabilrmi ciddi bir sorun var yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...